Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 Februari 2015

:.. New BaBy...:

Assalamualaikum!!!

sihat semua... alhamdullilah.. 
aku ... alhamdullilah sihat gak... 

apa cerita.. cuti 4 hari...
aku.. macam biasa melepak dekat rumah..
pak incik korje..
lagi pun tahun nie haziq nak exam UPSR... so aktiviti jenjalan kena kurangkan 

wokeiii... 
everybody... harinie iolss nak memperkenalkan
kepada semua.. baby baru aku.. ahli keluarga baru dalam family kami..


tada!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.

Nurul Amnah A'isyah..
3 bulan 20 hari


haaaaa.. disebabkan ini lah kenapa  blog  aku berkubur buat sementara waktu
time pregnant banyak menyembunyikan diri
tak suka expose diri.. 
tak suka bercampur dengan orang
tak suka bercakap dengan orang
kalau boleh tak nak semua orang tau pasal aku..

gitu

teruk nau pe'el pregnant kali nie
mabuk jangan cakap la

uihhhhh..
rasa macam nak pengsan..
faktor umur kot 

dari start pregnant.. sampai la bersalin kan amnah..
memang mencabar..

actually amnah lahir tak cukup bulan
35 weeks.. baby prem
awal sebulan

ok tu nanti nanti aku citer..

kalau sesiapa tanya aku masih terus kan diet atkins..
opkos la diet atkins aku dah terjunam ke lautan hindi
selagi amnah tak berumur 6 bulan gemok gedempol la aku selamanya
tak apa demi nak membesarkan anak
nak membesarkan anak prem nie sememangnya mencabar..

ok..bai..


Khamis, 12 Februari 2015

...GeNDuT BeRsaMa aiskRim MaGNuM....

Salam uolsss..
Lama sangat  tak corat coret dekat blog nie.. hampir setahun kan.. kan.
Jadi mari kite mulakan citer..
Citer-citer lelain kite simpan dulu..
Tunggu machick masuk kerja minggu depan..
😆
Harinie  berouting bersama bff.. melepak dekat ioi mall.. time weekdays  jerk bleh terjah  tanpa gangguan  dan sesak .. sebab hajat utama adalah.. nak merasai keenakkan.. kemanisan.. serta kelemakan Aiskrim Magnum yang sangat fofular itew..
😉
Yer..yer.. iolss tau.. aiskrim magnum dekat kedai runcit tu pun banyak.. sama jerk rasanyaaa.. tapi.. kegedikan dan untuk memanjakan anak tekak.. dan untuk menternak lagi lelemak dalam perut gendut nie..  opkos la kena try.. dan lagi .. kan tengah  fofular .. fofular  ok.. so harus la mencuba.. ohhh untuk pengetahuan  semua.. diet atkins aku dah lama kelaut.. tunggu lah nanti nanti lah aku sambung diet balik..
😍
Nasib baik la bff nak meneman yer tak.. lap u la bff.. walau pun bffmakjemah . . Yang lain  tak dapat join sekali. Dorang tetap bersama kami . . Kerana.. setiap masa kami berwhatassp.  Kikikikiki.. so bffmakjemah.. aku sayang korang..
😘😘😘
Gendang  gendut tali kecapi.. kenyang perut senang hati.. opkoss la  perut gendut bergedat gedat lagi suka hati..

Nampak kan pipi sudah bam bam

Tu dia.. presentation  harus mantopss

yang nie super duper marveloussss
Ada rasa maniss.  Masam.. pahit ceklat..
dan krup krap pavlova

Nyumm nyumm curah ceklat lebih sikit
baru mantopps

Lemak manis.. slurpp

Dah habis..
 seluar ketat perut sendat

Nampak.. dah  dah jom balik..