Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 Februari 2015

:.. New BaBy...:

Assalamualaikum!!!

sihat semua... alhamdullilah.. 
aku ... alhamdullilah sihat gak... 

apa cerita.. cuti 4 hari...
aku.. macam biasa melepak dekat rumah..
pak incik korje..
lagi pun tahun nie haziq nak exam UPSR... so aktiviti jenjalan kena kurangkan 

wokeiii... 
everybody... harinie iolss nak memperkenalkan
kepada semua.. baby baru aku.. ahli keluarga baru dalam family kami..


tada!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.

Nurul Amnah A'isyah..
3 bulan 20 hari


haaaaa.. disebabkan ini lah kenapa  blog  aku berkubur buat sementara waktu
time pregnant banyak menyembunyikan diri
tak suka expose diri.. 
tak suka bercampur dengan orang
tak suka bercakap dengan orang
kalau boleh tak nak semua orang tau pasal aku..

gitu

teruk nau pe'el pregnant kali nie
mabuk jangan cakap la

uihhhhh..
rasa macam nak pengsan..
faktor umur kot 

dari start pregnant.. sampai la bersalin kan amnah..
memang mencabar..

actually amnah lahir tak cukup bulan
35 weeks.. baby prem
awal sebulan

ok tu nanti nanti aku citer..

kalau sesiapa tanya aku masih terus kan diet atkins..
opkos la diet atkins aku dah terjunam ke lautan hindi
selagi amnah tak berumur 6 bulan gemok gedempol la aku selamanya
tak apa demi nak membesarkan anak
nak membesarkan anak prem nie sememangnya mencabar..

ok..bai..


1 ulasan:

tiga lalat berkata...

Salam. Hee bulatnya mata ;p