Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 21 Mac 2014

:..... BERTANYA KHABAR.....:



aSSlamualikummmm...

hiksss... korang apa khabar sihat ker....??!!!  
lama betul tak tanya khabar korang kan..
harap korang sihat sihat jerk laa yerk..
semoga kehidupan korang sentiasa dimurahkan rezeki
dan sentiasa di dalam Redha Allah S.W.T

lama sangat tak menyengah dan tanya khabar korang
lama sangat tak singgah singgah blog korang
jangan marah yerkk.. akan aku terjah blog blog korang nanti
aku tetap akan menjalinkan persahabatan dengan korang.. 
walaupun di dalam Alam Maya.. 
hehhehhehheeh...

erm... sebenarnyaa tak ada citer nak kongsi dengan korang
sebab tu blog nie lama membisu.. 
aku pun sekarang banyak sangat benda yang kena buat
sampai kekadang diri aku pun aku tak jaga leklok..
ada masa sempat makan.. ada kala tak makan..
tau tau dah petang.. sekarang tengah dok tanggung sakit seperti dulu ..
korang doakan aku yerk.. 
aku pun senantiasa mendoakan korang dalam keadaan
kesihatan yang baik bersama keluarga terchenta..


ermmm.. apa lagi nak citer...
owwh yer .. harinie 21 mac 2014
kalau arwah ada .. harinie adalah hari lahir arwah yang ke 77.. 
arwah la orang yang paling happy kalau menyambut harijadi..
kalau arwah ada.. pasti pagi tadi telefon aku dah berdering...dengan ayat

"SHIMA.. HARINIE BERAPA HARIBULAN..  KO LUPA NAK WISH BIRTHDAY ABAH EK"..... 

Al-Fatihah untuk Hj Md Zahar Bin Abu Amin..

sweet ok ...hehehehehh.. dan yang mengikut perangai arwah.. sudah tentu anak bongsu dia. heheheh. aku akan sentap kalau family tak wish birthday.. tak ada hadiah pun tak apa..asalkan wish .... hikss aku memang suka syiok sendiri.. 

ok laa.. adios.. 
semoga permulaan harinie dimulakan perkara yang baik-baik
berfikir perkara yang baik-baik dan
bercakap perkara yang baik-baik.. 




Al-fatihah untuk arwah abah..


5 ulasan:

Emy Omar berkata...

Rindu nak dgr khabar berita dari Shema..semoga sihat sentiasa ye

Emy Omar berkata...

Rindu nak dgr khabar berita dari Shema..semoga sihat sentiasa ye

Cho Zila berkata...

ala sweetjer mesejnyer.. memamng rindulerkan shima... hanya doa yang mampu kita iringkan untuk orang yang tersayang kita yang telah pergi ke rahmatullah... moga rohnya tenang di sana..

Cho Zila berkata...

jom22 update cerita baru...

~~AzaLea~~ berkata...

Al-fatihah buat arwah..

Kak, rajin2lah update entri.. rindu tau.. :)