Nuffnang

Nuffnang

Sabtu, 2 November 2013

.... CITER TENTANG AKU...

Salam sahabat!!!..
Salam kawan-kawa!!..
Salam rakan-rakan!!..
Salam saudara saudari!!..
Pagi sabtu yang indah.. 

Sejuk dan dingin jerk pagi nie. 
Seawal 4.30 pagi dah tercongok
Depan balkoni.. menghirup udara segar
Aku nie kononnyaa kalau weekend ni
Nak le bangun lewat kononnyaa.. tapi mata nie automatik kul 4.30 pagi dah terbukak. Nak tido balik memang harapan laaa..
Nie nak citer citer aku di tempat baru.. 

Alhamdullilah. .
 Tempat baru nie ok
Staff .. rakan sekerja dan bos bos semuanya baik.. sama macam aku dekat kkm dulu.. alhamdullilah sebab di Allah permudahkan segalanya. 
Setakat nie aku tak ada kerja sangat.. yang ada pun lite lite jerk.. dan yang banyak boss ajak masuk meeting sesama.
Tempat pun aku dah ada.. kalau tak sebelum nie aku menumpang dekat tempat staff sambilan.. kesian dia..
So jom tengok gambar..