Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 21 November 2013

:...... CELEBRATE HANNAH KAYSAH BIRTHDAYS.....::


errrmmmmmm... sudah beberapa hari berlalu harinie baru nak citer pasal birthday anak dara saya

NURUL HANNAH KAYSAH..

3 tahun dah anak dara aku nie.. sekejap jerk masa berlalu kan.. 
bila anak-anak membesar itu bermakna mak nyaaa makin tua la kan... 

dia laa kawan baik aku dekat rumah sekarang.. my best friends forever ..
kekadang pak incik pun berbulu jerk tengok.. 
manja kededek orang kata.. 
biasala kan anak dara sorang.. perhatian lebih laa sikit.. 
tapi bila aku manja kan dia.. tak bermakna haziqaiman aku tak sayang..
weii melampau kalau gitu kan.. anak-anak aku sure la aku sayang semua.. 
 sebab merekalah 

PENGLIPUR LARA  
dalam rumah tangga aku.. tanpa dorang sunyi dunia aku.. 

so berbalik pada tajuk di atas.. (warghh macam buat surat ler plak)..
tetiba pak incik tanya.. tak mo sambut birthday kaysah ker.. 
errmmmmmmm amazingggg sangat bila pak incik tanya nie. 
sebab pak incik sangat tak suka celebrate birthdays nie.. 
selalunyaa pun aku yang berkeras nak sambut.. 
bila dah selalu kena reject.. tu yang aku malas nak buat apa apa

tapi celebrate tak besarrr pun.. hanya family sahaja.. 
buat dekat rumah mak aku sajork.. 

jangan laa ada yang kata aku kedekut atau berkira plak nak sambut birthday anak yerk.. 
aku mengukur baju di badan sendiri.. kalau semua nak ikut kecanggihan zaman sekarang.. 
susah jugak aku nanti.. buat simple jerk asal ada kenangan

                      kek untuk birthdays girl.. ingat nak tempah kek tapi sebab dah last minute so tak sempat
                                                            Kesayangan Ummi dan Babah... 
                                      bertiga.. abang abang dah berkeliaran tak mo bergambar
princess sangat..

            kembar tahun ... farisya bulan 10... beza dengan hannah 17 hari.. hannah lahir bulan 11 dan aufa
                                                                              lahir bulan 12

                potong kek dengan abang kesayangan dia .. sibuk panggil haziq nak potong kek sesama

Nurul Hannah Kaysah.. Ya Allah kau lindungilah anak ini dari perkara yang tidak engkau redhai.. dan kau berikanlah anak ini kesihatan yang berpanjangan .. akhlak yang mulia.. dan menjadi manusia yang berjaya di dunia mu dan di akhirat nanti..

Ummi.. Babah.. Abang dan Man.. sayang  Hannah Kaysah.. semoga Hannah Kaysah menjadi anak solehah 

hadiah birthday ummi dia tak bleh nak bagi lagi,.,,, sebab minah nie request benda yang ummi dengan babah dia tersenyumm dan hampir nak terbelahak.. ... 

HANNAH KAYSAH REQUEST HADIAH BIRTHDAYS.. 
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 IALAH
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 BABY!!!!!!!


 ok sekian terima kasih.. malas nak fikir.. hahahahhaha...






 

1 ulasan:

~~AzaLea~~ berkata...

suka sgt dgn permintaan Kaysah.. hehehehe..

My twin, nak kek sikit blh?

Semoga Hannah Kaysah menjadi anak yg solehah dan dapat menggembirakan hati org tua yer syg..