Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 September 2013

.... NO MONDAY BLUES PLEASE....

Salam dan selamat pagi!!!!..

Seronok weekend korang.. balik kampung ker.. ke jalan jalan bawak family pergi picnic.. sonoknyaa pergi picnic kan.. ker duduk rumah jerk..

Aku dah lama tak bawak bebudak nie picnic.. dedulu rajin ka jugak bawak budak budak pergi air terjun.. tapi sejak kes budak mati dekat air terjun kuala pilah dulu tu... terys aku jadi fobia nak bawak.. lagi satu kes air kencing tikus.. haaa itu lagi fobia.  Nak bawak pergi pantai.. jauh nau.. pak incik korje jerk kan..

So.. apa nak citer harinie... ermmm actually aku dekat luar lagi nie.. tak masuk opis lagi.. kes semalam laa baru dok semak semak borang perlantikan.. sekali ada satu borang kena angkat sumpah depan suruhanjaya sumpah.. haaa ambik ko.. mengagau laa kan.. dah last minute baru nak buat.  Nota serah tugas pun tak buat lagi nie.. mesti korang tertanya tanya apa sebenaunyaa aktiviti aku nie kan.. ok.. itu esok lusa aku citer..

Sebelum tu..  ker ada orang mood malas nie hari isnin.. apa orang putih panggil tu.. M onday blues ek..  so meh aku nak share info .. so lepas nie no more monday blues yer kengkawan.

1 ulasan:

~~AzaLea~~ berkata...

TQ2.. perkongsian yg sgt bagus..