Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 9 September 2013

.... LIPSTIK MERAH KU.......


Morning kengkawan....


sure korang dalam mood Monday blues kan... 
nak lagi malam tadi hujan.. sure korang malas nak bangun kan...

no..no..no.. jangan memalas.. bangun!! bangun!!.. 

meh baca kite nak citer

 meh..meh sini kite nak show off dekat korang lipstik baru kita

now mood mengediks nak pakai lipstik colour merah-merah...sebelum nie asyik pakai colour pink atau warna yang biasa biasa jerk..

nak lagi bila tengok blogger fillanie pakai.. cantikkknyaaa.. bibir nampak mungil sangat..  

sekali bila dapat beli yang merah nie.. rasa.. wow.. ohsem.. cantikkkkkkkkk.. (tu dekat mata aku )... 

bila pakai.. tunjuk dekat pak incik.. tetiba kuar ayat yang buat hati ahkak sentap ala ala manja jerk

"... macam bibir mak Ja*D* "....

what ever la pak incik.. u tak suka i tetap sukaa... 



nak beli MAC tak mampu ahkak dik non.. Maybelline jerk Pun Boleh!!! 


gitu merahnyaa... 


#lipstikmerahkesukaankutaksukajangankutuk.. gitu hastag nya


lagi dia tak suka lagi aku tayang tayang depan dia.. hahahah.. berjaya sakitkan hati dia balik... hak..hak..hak


over ker.. ??!!.. what ever.. aku suka jerk.. 




Tiada ulasan: