Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 30 Ogos 2013

..Virus Malware Menyerang....

salam jumaat untuk semuaaaaa..
semoga harinie lebiih baik dari semalam..
dan dipermudahkan segala urusan ... aminn

Assalamualaikum!!!!!!!.....

mood ceria di pagi Jumaat...

sorry laa korang yang bukak blog aku nie tetiba keluar Pakcik malware..... 
karang entry baikkk punyaaaa .. 
ghupernyaa syok sendiri.. .orang tak leh bukak baca punnnnn!!!!!
hahahahhahahaha
maluewwww kite tau..

kalau bukak dengan mozilla ok jerk .. tapi tak leh bukak dengan chrome

puas kite godek godek tau nak hilangkan virus malware tu.. 
seharian buat ... tak bleh..
hampir hampir jugak laaa dah nak delete blog nie..

kite buta IT hokay... nak nangissssss huaaarrrgghhhhhhhhh

dengan berkat kesabaran 300%... pagi nie..
dan dengan izinNya.. 
akhirnyaaaaa .... berjaya...

solution nyaaa aku terpaksa delete semua gadget dekat sidebar
follower.. blog list.. dengan count stats.. 
semua kena delete.. 
akhirnyaaa baru hilang virus malware tu...

yeahhhhh!!!! syabassssss shima zahar... good job..




heeeiiiii malwareeeeee.. jangan berani berani nak masuk umah kite lagi ek.. kite marah  nie tau tak!!!

1 ulasan:

~~AzaLea~~ berkata...

Waalaikumsalam..

weehhuuu.. Shema in d house dah kembali bersiaran..

Tahniah2 atas keberkatan dan kesabaran akhirnya boleh gak..

**sy nak start study entri2 yg lepas ni..