Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 27 Ogos 2013

.... Syawal 2013....

Fuh.. fuh.. fuh..
Sebulan beb.. sebulan weii tak mengupdate blog...  apa ke heii nyaaa ..

Ahkak kebizian di bulan ramadhan ler..
Ramadhan kali nie memang aku sibuk sesangat. . Bukan bizi pasal korje sangat pun. Tapi bizi buat bisnes.. ngehh ngehh ngehh. ..

Orang kata apa.. dari duk sesaje... buat buat ler apa patut. Dapat gak ler duit banjer sesikit yer tak.. saper nak bagi duit sesenang lenang tanpa ada berusaha kan..

Bulan ramadhan haritu.. aku buat ler karipap dengan donut frozen sesikit.. customer aku bukan orang lain pun kengkawan opis jerk.  Dan jiran jiran.. alhamdullilah.. sebulan berniaga dapat ler untung sesikit..

Ghasenyaa tak terlambat lagi kot nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua.  Dan pembaca pembaca blog nie.  Maaf zahir dan batin yerk.. kalau kalau ada yang terasa terlebih terkurang semua yerk.. buangkan ler air yang keruh tu.. kita ambik air yang jernih..

Tak baik berdendam .  Tak baik bermasam muka.. dan kalau ada salah faham tu harap di perbetulkan yer tak.. kita hidup nie bukan nya lama pun.. dan lagi dunia nie bulat.. pusing pusing.. kita tetap akan jumpa jugak.. kan!!!

So.. saksikan la pic raya shima zahar dan famili yang tak seberapanya nie.   tahun nie beraya di kelantan.. kampung pak incik..yang sangat heaven... #tddmka.. hahahhaah.. 

Bak kata pakincik beraya seperti tidak beraya.. sebabnyaa. Asyik melepak dekar rumah jekr. Tak berjalan mana pun .. kelantan jalan sesak..  'This is Kota bharu' .. 

1 ulasan:

~~AzaLea~~ berkata...

time raya ni jalan kat kg mmg jem.. hangin jer di buatnya..

kak, jemput dtg umah sy erk.. thn ni tak de open house..