Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 1 April 2013

... NAK JUGAK!!!... JOM KITA KEEK...

Morninggg uolssss..

Lama sangat tak berupdate blog nie haa.. macam cantik sangat muka tu dok tayang lelama kan dekat entry tu...... tapi alhamdullilah uolss seriuss memang berkesan dan sangat minyak vco tu.. now muka tite dah bersih.. tapi jerawat memang naik.. tapi dah tak seteruk dulu.. hakkak soka!!!!..

Ok apa nak citer harinie.. ermmmmm... kengkonon nak citer pasal masak masak.. tapi cam tak best laa plak.. nak citer pasal bebudak time cuti sekolah plak.. anak-anak semua aku post balik kampung. . Tinggal laa aku dengan anak dara cinonet tu..

Ermmm cepat cepat nak citer apa nie.. hahahah.. bugdet hot sangat macam orang baca laa sangat kenn.. kikiki.. alaaa bagi laa tite terasa hot sekali sekala.. hak..hak..hak..

Ok laaa.. aku nak gak laa citer yang aku pun dah ada KEEK.

hahahahahahahahahahahhahahahaha.. aduhaiiiilaaaa.. acik mah mok oiii ada orang kesah ker..

(*malueww).. ... hehheheh.. orang buay instagram.. tite ada jugak.. now orang dok sibuk keek tite pun hado jugak.. tapi x tau nak post video apa.. balik balil video hannahkaisah tu jerk.. boriiiinnggg!!!...

Tapi aku lebih suka layan keek artis artis.. memang best laa.. macam eirasazira.. seriusss aku suka layan keek dia.. azadd lawak.. hahahah.. dtck pun best gak layan..

So mari laa kita ber KEEK....

2 ulasan:

Cho Zila berkata...

oooh... akak dah ketinggalan.. macam2 benda baru yang tak terexplore dek akakni..

Emy Omar berkata...

Harus la ada kan ikuti perkembangan semasa kan shima hehehe