Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 18 Mac 2013

..... KEBAIKAN MINYAK KELAPA DARA.. VCO..

Hai.. happy monday uolsss.. cihat ker..
Tite.. cihatttt.. semalam tite happy happy dengan mak tite.. Pak incik plak cuti.. lagi laa titee happy sangattt..hikhikhik...

Pang!!! Sedas.. ngegada nak cakap pelat pelat.. kalau anak buat tau nak marah.. kan...

Korang.. korang ada masalah kulit muka tak!!.. maksud aku.. kulit muka korang banyak jerawat...

Macam aku nie.. masa jaman jaman anak dara.. muka tulus mulus licin.. sebiji jerawat sebiji pun tak ada.. tapi sejak sejak kawin dan ada anak nie.. euuwwwww melampau lampau jerawat dekat muka aku nie..

Nak lagi kalau silap makan.. macam pernah dulu.. aku makan sup sharkfin dengan salmon.. masyaAllah. Jerawat naik subur sangat.. sampai tak ada tempat lagi dia nak tumbuh.. berhimpit himpit sesak sesak dekat kulit muka aku nie.. geli korang tau tak.. euuwwww... .. sampaikan aku kena pergi jumpa doc kulit laa dekat hospital. Alhamdullilah.. lepas aku sapu ubat hospital tu.  Muka aku baik.. kesan jerawat pun hilang..

Pastu nak kata tak tumbuh langsung tu tidak ler.. still naik.. tapi naik manja manja jerk.. nak lagi kalau time best friend menyinggah tetiap bulan.. tu wajib tumbuh  sebiji dua.. I redha ..
Lepas tu .. korang nak tau.. la nie.. saat nie.  Aku sedang mengalami keadaan yang sama macam haritu.. jerawat aku tumbuh bukan sebab makan.. tapi lepas aku guna produk memutihkan kulit muka.. aku pakai 4 bulan jerk.. lepas tu aku benti.. sebab ongkos tak berapa nak ado.. lepas sebulan aku benti.. hambik ko.. jerawat naik makin teruk .. tau tak..

Tak tau dah pakai .sabun apa.. aku tanya member opis. Dia kata.. try pakai sabum acne aid.. alhamdullilah laa.. kurang la sikit.. tapi masih naik jugak..

Lepas tu aku post pic aku dekat instagram.. kebetulan.. kawan sekolah aku.. suruh aku sapu minyak kelapa dara. Nasib aku ada minyak tu.. walaupun bau minyak tu.. masyaAllah.. tapi aku gagahkan jugak la.. sapu dekat muka nie.. tapi aku sapu time pak incik korje malam le. So idok ler dia bau bushuk time nak romen romen.. hahahahah..

3 hari aku sapu.. seriusss aku terkejut.. semua jerawat yang dok mengening semunya dah kecut..

Seminggu gak la aku dok sapu minyak kelapa dara tu.. dan alhamdullilah.. semua jerawat dah mengecut dan hanya tinggal parut jerk..

Seriuss aku sangat teruja.. habis dah kisah nak pakai produk putihkan kulit bagai.. akhirnya ke perubatan tradisional gak yang mujarab.

4 ulasan:

Tulus Sweet berkata...

saya pakaila apa pun ucu...semua tak menjadi. sedihnyo...huhuu. Tawakal jela..Allah jela yang dapat sembuhkan. huhuhu...

sHeeMa DeaN berkata...

Tulus dah try ker.. uchu nie kebetulan sangat benda nie sesuai dgn uchu.. insyaallah.. baik nanti kulit tulus tu..

carnes berkata...

Saya ada menjual vco,voo, primros, habbatus sauda dan grape seed jenama halagel. Boleh hubungi saya utk dapatkn harga promosi dan agent. 011-5279 0273

Iman Safiyyah berkata...

Salam alaykum. Kepada yang mencari virgin coconut oil, saya ada menjual VCO jenama OASIS. The nature's secret. Gred A, crystal clear, ekstrak minyak kelapa dara guna teknologi cool-pressed, tiada tarikh luput. Ada banyak testimoni untuk jerawat dan ibu mudah bersalin. Whatsapp 013 5390540 for detail. (ALIA) :)