Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 28 Jun 2012

::.. TUGASAN LUAR::





Kasi gedikksss dulu sebelum buat kerja.. haahhahah.. perghhh mak orang mendada kelasssss gituuu..
Harinie bersiaran dari klcc..Kali nie jadi urusetia design & health world congress exhibition.. tak pernah- pernah kuar umah kul 6 pagi.. harinie subuh sepei dah kuar umah.. pak incik pun heran..
Published with Blogger-droid v2.0.6

Rabu, 27 Jun 2012

:: KASUT CAP VINCCI::



Shantek tak.. shantek tak..!!!!
Kasut baruww kita

Dah lama tak menyopping kasut ada ler 2 tahun gitu.. kasut yang ada pun dah lunyai..
Di sebabkan hari nie ada convensyen kat klcc tu yang gigih pergi beli gak tu.... first time try warna selain dari hitam dan brown..

Aku nie susah gila bab nak beli kasut. Bukan cerewet bab fesyen ker haper.. tapi susah tang nak cari saiz.. nak wat camno.. kaki spesis kaki 'ANAK GAJAH' memang susah ler nak cari saiz..
Ingat lagi time nak kawin dedolu.. nak pergi cari kasut untuk hantaran.. merata pergi cari.. dah berkenan tak ada saiz laa plak.. bila berkenan jerk tak ada saiz yang tak berkenan banyak plak saiz..  lagi satu kan.. ko ingat aku sorang jek ker yang susah cari saiz.. haaaaa pakincik pun sama.. memang susah nak cari saiz kasut dia..

Aku dengan pakincik saiz kasut sangat kontra.. korang jangan tak tau.. pak incik pakai kasut saiz 5 tau...hahaaahaha lelaki paling paling kecik pun saiz 7 ..
Masa letak kasut atas dulang hantaran semua gelak.. sebab sepatutnya kasut lelaki besar..  kasut pompuan kecik kan... hahahaah.. lantak laa kan.. dah spesis hakak baka besat dik non.. pak incik tu plak ikut sebelah mak dia.. jenis kaki kecik...

Korang nak tau ker saiz kaki hakak.. nak tau ker.. alllaaaaa maluewww plak hakak nak citer.. ala korang bayangkan kaki anak gajah jerk.. ok laaa ok laa hakak cakap.... ala.. tak besar sangat pun... 8 untuk kasut jenis wedges atau selipar.. 9 untuk kasut tutup macam gambar tersebut.. tak besarr sangat kan.. comeiii kan kaki kitaa.. hhahahahah pernah laa officer aku tegur.. bia dia nampak kasut aku.. dia kata..

"eh nie kasut ke sampan" 

euwwwwww hakak maluewwwwwww


Published with Blogger-droid v2.0.6

Isnin, 25 Jun 2012

::MACAM BUSTAZAH TAK??::



Assalamualaikum semua anak murid...
Harinie bustazah nak ajar 'mat arip li sukun' bukak buku yerk!!!!!

Kikikikiki.. sekali bustazah kan..
Kita bukan ustazah tapi bustazah yerk..

Hahahahahahah nie semua gara-gara Contact lens aku koyak.. dah laa aku tak ada spare lain.. selalunya aku beli contact lens acuvue ...... sekali beli 2 pek so memang akan ada spare laa kan .. aku beli 2 kotak sebab power mata aku tak sama.. ..nie pergi beli yang colour big eyes lepas tu aku beli plak satu kotak jerk.. sajer gatai.. ambik memang tak akan ada spare laa kan....

Dah seminggu aku pakai spek pergi korje.. dah macam ghuper bustazah pun ada gak aku rasa... nak pergi beli almaklum laa kan.. tetengah bulan dik.. hakak nan ado duit laa kan.. kalau mintak dengan pak incik memang kena tarbiah ler sebab dia dah kuarkan modal beli spek... masa beli tu dah janji tak mO pakai contact lens lagi.. hihihihihh

Aku pakai spek nie dari aku darjah 6 lagi.. time tu tak derk laa power banyak sangat.. setakat 50 jerk.. dah kekecoh nak pakai spek.. lagi pun dedulu saper pakai spek akan nampak cantik.. cantik ke???!!!
Kalau tengok tv tu duduk dedepan kalau boleh nak masuk terus dalam tv tu.. buatkan nak suruh mata ni rabun.. tapi masa sekolah tu aku tak pakai tetiap masa..  aku cuma pakai time belajar jerk.. sampai aku form 4... masa masuk form 5 baru aku pakai tak bukak bukak.. sebab cikgu aku kata.. kalau sekejap pakai sekejap idok.. nanti mata lagi tinggi power..

Lepas spm still pakai.. aku start pakai contact lens masa aku berdating dengan pak incik.. sebab pak incik kata macam owang tua pakai spek.. hahahahah. Tu yang aku reti pakai contact lens tu.. dari power aku 200 .. sekarang power sudah menjangkau ke angka 500..

Tetiba terpikir. Kalau laa tetiba duit jatuh dari langit perkara utama yang aku nak buat..  pergi buat lazer mata.. kasi tak rabun.. kikikikiki

Published with Blogger-droid v2.0.6

::.FUHHHHHH!!!!..::::



FUHHHHHHH!!!!!
Kasi lap habuk kejap..
Hai kawan kawan...

Kita kembali...
Windu kita tak??!!!!

Nantikan kemunculan kakak gebuss
Merepek meraban yerk...

Published with Blogger-droid v2.0.6