Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 6 November 2012

...... BILA JIWA DIKUASAI OLEH ........

Korangggg!!!...

haiiii laaaa haiiii..
hidup aku gelisah .. gelisat...
dah seminggu ++ laa jiwa aku kacau

dulu time tak ada..
tak berapa nak heran sangat
tapi bila dah berbulan bulan dok kelek kehulu kehilir
bila tak ada..
tu yang sawan jiwa raga tu..

cik NOTE aku rosak laaa...
bukan rosak apa pun sangat...
MIC PROBLEM..
bila orang call.. dorang tak dengar suara aku
tapi dorang akan dengar suara dorang balik

dah 3 kali gak laa jadi mcm nie
memula aku ingat kan
pasal network yang problem
bila aku call celcom centre
dorang kata
phone problem......
baru pakai 6 bulan dah macam macam masalah.. huh!!!!!

first aku pergi kat kedai aku beli tu
dia kata.. dalam speaker tu ada habuk
so dia dah godek godek lap apa semua
ok laaa

sebulan lepas tu jadi balik
aku hantar repair dari hari khamis sebelum RAYA HAJI
haritu.. sampai ke laaaaa ni... tak siap lagi..
bila aku provok lelebih.. marah...
dalam warranty lagi kot.. kalau dah payah nau nak baiki..
kasi keluar KOTAK baru laa kan..
hikhikhikhikhik

tetiba hati aku dah tak best nak guna note aku tu balik....
adakah???!!!!!!



NOTE  lama nie akan di BERTUKAR ker!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
MR NOTE 2....kikikikiki


pak incikkk!!!!!!.. ( kasi gosok gosok labih sikit...)
hahahahahhahahahahahah

















1 ulasan:

lieyalatif berkata...

hah ape lagi kak...dah tak sedap hati ni ...mmg wajib kene tunaikan hahaahaha....note 2 in the house yoooo!!!