Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 29 Oktober 2012

... MUNCUNG SI DARA....


morning korang!!!!...

ehhhh silapppp,... 

Assalamualaikum Korang !!!!!!!!!!!!

apa macam korang harinie.....
still cuti atau dah  terconggok atas kerusi empuk opiss macam aku nie.... 
heaven korang kan .. cuti lelama... 
aku tak cuti langsung tau.. huhuhuhuhuu..... 
petang raya pun korje lagi ...
sib baik cik senah tak meroyan.. anak bongsu tak tolong masak dekat dapur...
kikikikikiki

sib baik mak aku memahami.. (walaupun kekadang sentap..)... 
aku petang raya bekerja... pak incik lagi best.. malam raya kerja .. balik pagi raya....
yang aku dengan bebudak dok rumah... bila dengar orang takbir raya.. melalak sensorang...
sib baik malam tu hujan lebat siap dengan petir kilat bagai... jadi aku meraung dalam bilik pun.. budak-budak tak dengar.. kalau tak hilang laa tittle 'MAK SINGA'... ngehhhhh...

walaupun tinggal beberapa kerat jerk.. mak aku tetap masak.. macam macam... ehhh bukan mak aku masak.. tapi akak ipar aku yang masak.. memacam ada... memang mantopsss... aku cuma sponsor sebijik kek. itu pun atas permintaan cik senah... kalau tak buat pun tak apa sebab akak ipar aku buat macam macam kuih... kek la rempeyek laa.. pendek kata semua ada... 

pagi raya tak ada gambar sangat... coz note aku masuk spital... nak angkut kamera besar.. tak berapa nak heaven.. sebab adik badik tak ramai raya haji  nie.. semua balik kampung.. yang ada pun dua tiga kerat jerk..... yang mak aku plak... aku sesampai umah jerk.. pintu berkunci,... alasan tinggal sensorang... 

so korang!! disebabkan raya haji nan ado pic... so korang layan laa pic mana yang hado... dan sudah semestinyaa laa pic anak dara iolss yang gediks tu laa uolsss... hak..hak..hak.. 
ada yang boring ker?....
ada yang meluat ker?..
sorry laa ek... ..
meluat kalu.. kasi tekan X merah atas tu ek...
peace yo!!!!








haipsssss.. jangan nak kutuk kutuk yer!!!!




1 ulasan:

lieyalatif berkata...

hahaahahaahh...tegelak2 aku kak...mmg takleh blah cucu cik senah ni berposing....adoi laa cik nah oii...tang mulut miang tu mahal tu....

pic last tu terbaik...kene plak model kat belakang dlm tv tu haahahahaah.....