Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 15 Oktober 2012

.... COME BACK !!!!!!.........


Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!..........

korangggg!!!!!.... ingat kita lagi tak........
Koranggg!!!!..... tak rindu kita ker....
Korangggg!!!!.... jangan laaa macam tu...!!...

hikhikhikhikhik............

tetibaa blurrrr... maluewwww... sebab dah lama x updateee... semua sure dah tak ingat link blog kita nie...
semua sure dah tak masuk blog meraban kita nie.....

kita sekarang nieee malas laaaa..... kita sekarang nieee dah terlampau taksub dengan instagramm laa uollss..
ehhh... saper ada instagram... follow laa kita.. ..shimazahar... haa kat situ.. 24 jam kita upload gambor.. 24 jam asyik muka kita jerk yang ada.. tak kita anak kita.. tak anak kitaa.. .kita... 

huh!!!!..... ayat gila gediksss...heheheheh....

pendek citer sekarang nie aku  tak berapa nak  meraban sangat dekat blog nie.. sebab tu agak slow nak mengupdate.. tunggu laa aku rajin sikit.. now aku baru nak kasi panas enjin.. .. nanti nanti dah panas sampai berasap ekzos aku kasi up macam macam citer dan gambar ek.. 

so sebelum.. aku tutup ... saksikan laaaahhhhhh pic 'pincess' aku yang gonjeng nie.. 




Published with Blogger-droid v2.0.8

2 ulasan:

Rosidah Binti Muhamad berkata...

Hai..kita kenal awak pun dr instagram..hehehe..tu yg menyibuk kat sini..pic dr instagram mmg wowww!!..mcm2 aplikasi boleh kasi gempak..hehehe

Rosidah Binti Muhamad berkata...

Hai..kita kenal awak pun dr instagram..hehehe..tu yg menyibuk kat sini..pic dr instagram mmg wowww!!..mcm2 aplikasi boleh kasi gempak..hehehe