Nuffnang

Nuffnang

Sabtu, 15 September 2012

::DULU..KINI DAN SELAMANYAA!!!..::


Happy weekend...
Korang semua tak pergi jenjalan memana ker harinie... al maklum laa kan.. hari hari terakhir syawal sure ramai yang buat open house kan..
Harinie terajin mengupdate sambil pangku cik nah  yang debab nie tidur.. lengguh kaki aku nie.. lena jerk minah nie tidur.. mentang mentang laa peha mak dia gebusss... lena macam tidur atas tilam empuk kekdahnyaaa..
Now aku oway nak kerumah kakak aku dekat wangsa maju.. singgah umah mak aku dulu.. ambik mak aku bawak pergi sana. Al-maklumla  kalau anak anak tak ambik mak aku nak berjalan macam mana yer tak..
Aku update nie gara gara boring tahap maksima... jalan sesakkk gilaaaa... nak nak lagi jalan ampang nie.. memang tak bleh nak tolong dah.... jalan ampang nie memang dari dulu lagi sesak.. dari aku sekolah rendah sampai lee sekarang nie.. kira dari jalan 2 line sampai kan dan ada jejantas pun tetappppp sesak...
Sesakkkk dari dulu...  kini... dan selamanyaaaa kot!!!!! Huwwwwaaaaaaa kaki dahhhh crampp!!!!!!
Published with Blogger-droid v2.0.8

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

fuh mmg ar kak..sebut ampang mmg otai2 jek dok sana...termasuk la ko kak...otai shimot ekeekekekeke...

cik nah perut cet2....bijak anak ko tu kak, tunjuk perut die terus singkap baju show off perut cet2 die eheheeheheheh

Rosidah Binti Muhamad berkata...

hai..jumpa kat sini pulak..salam perkenalan..
dapat link dari instagram awak.. :)