Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 Julai 2012

::STYLE BARU HANNAH KAYSAH..::








morningggg..!!!..
ini susulan dari entry hari jumaat...yang ada last gambar cik nah tu kan
APAKAH?..  tu kan..

hahahahahahahhaa... minah kecik nie propa gila..
aku pun tertipu..

kes nya.. hari jumaat tu.. aku kena bawak dia datang opis sebab baby sitter dia cuti
tau jerk laa minah nie mana reti duk diam..pastu dari pagi bangun tu tak tido tido
aku bawak dia masuk dekat bilik fail  kengkonon nak tido kan dia
bila masuk ajer dalam bilik tu.. dia dah nampak cermin.. 

haaaa!! apa lagi.. kemain gediks laa minah nie.. 


siap menyanyi nyanyi bagai.. 


excited gila.. macam tak pernah nampak cermin


dan bermulaa laaa cerita yang sebenarnya


tetiba dia start selak selak baju .. ooooo ok maknya fikir style baru


mulut muncung adalah perkara biasa... ehh tetiba ...


tonggek plak.. ko jangan nak gediks sangat hannah kaysah oiiii... posing tonggek plak.. pipi dah melekat dekat cermin.. 


melekap terus..bila panggil di marahnyaa plak... ???? 'ayahhhhaarrrrrr.....'
hahahahhahahha... 
tetibaaaaa hidung mak nya terbau sesuatu... eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hannah kaysahhhhh bluwwweeeekkkk (beyok)
addduuuhhaaaaii style baru ke cik nah oi.. nak membuang pun kena ambik feel ngadap cermin..

perghhh legaaa!!!... kah...kah..kah..


3 ulasan:

lieyalatif berkata...

HOHOHOHOHO...si gedik mediks hannah kaysah!!! abis laa cermin tu retak seribu cik nah oiiii heheeheheeh...kemain ko yeak...nak bluwek pun sampai kene depan cermin....tak leh blah laa cik nah....ni kalo baba tgk ni kompem baba tepuk dahi n ckp :


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

"perangai serupoo mak ngko!!"

ekekeekekek

sHeeMa DeaN berkata...

hahahahahhahahahahaha..... ehh mak dia kalau nak bluweeekkk tak gitu.. lain cara nyaa.. nak tau camgana.. biarlah rahsia.. hahhahahaha

Emy Omar berkata...

Amboi..ada style ye cik kak ni membuang