Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 12 Julai 2012

::.. STEAMBOAT MAEPS.. SERDANG..::



Salam pagi khamisss kawan-kawan.. amacam tidur semalam sure lena di ulit mimpi yang indah yer dok.. 
aku semalam tidu tak berapa nak lena sangat laa.. sebab aiman demam.. biasa laa kan.. mamat tu kalau demam kena ambik perhatian lebih sikit.... jadinyaa pagi nie lambat keluar rumah.. tapi punch card still ok .. tak merah.. mau nya tak.... bawak kereta cam peleset harinie.. nasib baik pak incik isi minyak full tank..tu yang tekan minyak baik punye.. kalau idok.. hakak tekan minyak ala kadar jerk dik non.. sayang minyak kata ko.. ngehh ngehh neghhh...

wokeiii.. harinie mau citer pasal makan makan.. dah lama tak post gambar makan kann.. so harinie kita kasi 'pecah kan air liur dalam mulut'.. kata-kata itu  di petik dari chef muka ketat.. (masterchef).. kikikiki....

saper pernah makan steamboat dekat MAEPS, Serdang tu.. korang rasa sedap tak... ermmm kalau aku .. bleh la... tak sesedap jhonny's atau yang aku buat sendiri.. tekak aku rasa macam 'TAK ADA MARI'... tapi disebabkan abang aku belanjer.. so kita makan jerk ..

tapi yang best kat sini suasana dia.. tenang.. aman... dan damai gitu.. variety makanan banyak... pilih jerk apa nak semua hado.. nak makan ais krim, kasi cedok sendiri.. nak makan banyak mana pun ikut suka ko.. ABC bleh buat sendiri.. bubuh laa apa benda yang ko nak tu banyak mana pun tak dek saper nak marah.. tapi jangan membazir laa ek.. pastikan kasi habiss.. 

ini part sayur-sayuran.. macam-macam jenis sayur hado.. 
 ini plak part segala jenis mee.. ko pilih jerk mee jenis apa ko nak.. mee nie semua aku suka.. sebab sedap
nie plak part bahan-bahan frozen.. ada udang, ketam.. kerang.. semua ada
ini part tempat.. ehhhh salah.. ini minah kepochi.. tapi dia sangat sporting.. mak dia bleh makan dengan tenang .. aman.. damai.. 
 itu la tuan tanah .. heheheh.. terima kasih laa ek.. lepas nie ko banjer aku lagi ek.

 meja kami
cik nah with kakak ..hahahhahahahahaha.. seriuss .. budak nie panggil aku kakak... hahhaha














Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

wey kak...menjadik2 gedik cik nah yeak....amik gambar pun mulut muncung2...mmg berjaya ko mendidik die menjadi wanita gedik kak...i loikeeeeeeee.....leh geng ngan kak mia n kak mija ni heheheeh

Cho Zila berkata...

gitu yerk kat maeps tak berapa tau lak... akak steamboatni tak berapa mari .. dah tekaktu nak makan nasi jer...