Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 11 Julai 2012

::MACAM MACAM AKSI ANAK DARA::


mood still kelaut.. jadi mak cik nah malas nak menceceh panjang...

winduuu cik nahhh.. saper windu cik nah... angkat tangan.... ( bajet anak ghetisss ..lempang lelaju.. )




anak dara nie sekarang dah macam macam pe'el... pantang hala kan camera.. sure akan buat mulut muncung 




dan kalau dia dah pegang remote astro.. jangan sape sape berani tukar channel lain.. memang tak pasal pasal kena silambam dengan kaki  'tinted'  dia... selalu yang jadi mangsa tak lain tak bukan.. saper lagi kalau bukan si aiman.. 

aksi gediks yang kedua... bajet ghetis laa .. posingg buat mulut cenggitu


'teeesssssss' (peace).... dia sudahhh pandaiii.. kalau tak satu jari jerk..  


mata galak.. time nie dia tengah bebelkan aiman.. kesnyaaaa aku pun dah lupa.. tapi yang aku ingat masa tu aku tengah demam...  kononnyaa nak gantikan ummi dia laa marahkan abang abang.. 


umur dah 1 tahun 8 bulan .. tapi gigi still 6 batang tu lagi... bila mengunyah benda keras sikit dah macam mak enon sentil tembakau kat gigi... alahaiii cik nahhh oiiiii orang lain dah tumbuh garham ... awak bila nak penuh gigi ... 

see.. muncung lagi kannn.. 


dan semalam dia sudah dapat mood style baru ... 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
saksikan lahhhhhh....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.

.
.


bluuuwwweeeekkkkkk!!!!!


jelir lidah pulak.. kita tunggu plak.. lepas nie apa plak aksi dia... 

.... semalam petang .. duduk-duduk dengan pak incik.. sambil sambil tu sembang-sembang ler.. aku kata.. kawan-kawan yang sama mengandung dengan aku dulu.. semuanyaa dah mengandung balik.. aku tanya.. kita bila lagi.. kikikikikiki
pak incik kata.. azab 2 tahun lepas pun tak habis lagi.. biarrrr laaa dorang jalan dulu.. kitaa nanti-nanti lerrr.. 

kikikikiki... haaa baru tau azab orang pompuan bersalin macam mana ek..kalau tak.. pantang .. asyik tanya bila nak tambah lagi.. rasa macam nak ada baby lagi.. hahahahahah nie kes sebab masa aku bersalin kan kaysah.. pak incik ada sekali dalam labour room.. yang 2 orang sebelum nie dia  tak masuk.. tu yang dia insaf tengok bini dia bertarung nyawa .... 




Published with Blogger-droid v2.0.6

3 ulasan:

fazitaismail berkata...

oo gitu ke citenya..haaa ingat senang nak bersalin nie kan..adoiiii azabnya tuhan jek yg tahu..

amboiiii muncung cik nah tu...eeeii geram!!! haha

lieyalatif berkata...

eiiiiiiiiiiiiiii geram!!! mmg makin menjadi2 peel die kan kak...tapi takpe, aku suke...tu maknenye cik nah bijak....heheeheh....

muncung tu mmg mahal tau...dpt kat aku kak, aku geget2 tanpa belas kasihan hahaahhha....

nn lylyn berkata...

byk dah gigi die =) salam kenal kak =)