Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 2 Julai 2012

::..APA PUN TAK BLEH.. :(( .....::


Morning... 4 hari lepas bersiaran dari klcc ... tapi harinie.. bersiaran langsung terus menerus dari klinik kesihatan... dah macam buat liputan berita plak..
4 hari lepas bersiaran bersuka ria.. bergediks bagai.. tapi harinie bersiaran dengan rasa serba tak kena... habiss sakit semuanyaaa.. 
TONGSIL menyerang balik dik non.
Actually dah 2-3 hari lepas dah rasa semacam.. ingatkan batuk dan selsema biasa jerk.. time tu tekak ok lagi.. tak derklaa plak rasa sakit ke hape.. masa tunggu bas nak balik dari klcc tu yg rasa pening sikit.. tapi buat buat ok jerk.. sampai jerk rumah.. badan dah rasa semacam.. kepala dah panas... nak telan air liur tekak dah sakit... suruh haziq belikan ais krim.. baru rasa ok sikit..
Besoknyaaa bangun pagi.. hambikk!! badan panas melantun.. kepala berat macam ada batu atas kepala. Badan sakit tak bleh di sentuh.. kebetulan pak incik kerja malam.. pagi ajak dia pergi klinik.. bawak cik nah sekali.. minah tu pun demam jugak.. jumpa doktor.. biasa.. dorang suggestkan aku buang tongsil tu..
Ayorkkk bukan tak mo buang yer..  tapi hakak takut.. 2 bulan lepas memang dah dapat surat refer ke hospital.. dan dah buat appoinment.. elok jerk.. nak sampai appoinment tu.. tup tup member opis hakak operation tongsil dan ada komplikasi dan  sekarang ada dalam ICU.... huhuhuhu u terusss ler hakak tak mo buat.. kang tak pasal pasal sejarah berulang lagi.. biar ajerk laaa.. 
Pagi nie bertapa lagi di klinik sebab badan dan tekak masih sakit sakit lagi.. semalam satu hari tak bangun.. dah laa besok hakak ko nie exam kpsl.. harap harap laa esok masa exam tak sakit... doakan hakak yerk dik non.. ok caw dulu.. no. dah dekat...
Published with Blogger-droid v2.0.6

3 ulasan:

fazitaismail berkata...

alolo keciannya cik hakak kita nie..
semoga cepat sembuh k..)

sHeeMa DeaN berkata...

Tq ita..:))

Pink Lavender berkata...

OPERATE TONSEL SAMPAI MASUK ICU?WAHH..NI YG TAKOT NIHH

makneng follow sini
jom follow makneng