Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 27 Jun 2012

:: KASUT CAP VINCCI::



Shantek tak.. shantek tak..!!!!
Kasut baruww kita

Dah lama tak menyopping kasut ada ler 2 tahun gitu.. kasut yang ada pun dah lunyai..
Di sebabkan hari nie ada convensyen kat klcc tu yang gigih pergi beli gak tu.... first time try warna selain dari hitam dan brown..

Aku nie susah gila bab nak beli kasut. Bukan cerewet bab fesyen ker haper.. tapi susah tang nak cari saiz.. nak wat camno.. kaki spesis kaki 'ANAK GAJAH' memang susah ler nak cari saiz..
Ingat lagi time nak kawin dedolu.. nak pergi cari kasut untuk hantaran.. merata pergi cari.. dah berkenan tak ada saiz laa plak.. bila berkenan jerk tak ada saiz yang tak berkenan banyak plak saiz..  lagi satu kan.. ko ingat aku sorang jek ker yang susah cari saiz.. haaaaa pakincik pun sama.. memang susah nak cari saiz kasut dia..

Aku dengan pakincik saiz kasut sangat kontra.. korang jangan tak tau.. pak incik pakai kasut saiz 5 tau...hahaaahaha lelaki paling paling kecik pun saiz 7 ..
Masa letak kasut atas dulang hantaran semua gelak.. sebab sepatutnya kasut lelaki besar..  kasut pompuan kecik kan... hahahaah.. lantak laa kan.. dah spesis hakak baka besat dik non.. pak incik tu plak ikut sebelah mak dia.. jenis kaki kecik...

Korang nak tau ker saiz kaki hakak.. nak tau ker.. alllaaaaa maluewww plak hakak nak citer.. ala korang bayangkan kaki anak gajah jerk.. ok laaa ok laa hakak cakap.... ala.. tak besar sangat pun... 8 untuk kasut jenis wedges atau selipar.. 9 untuk kasut tutup macam gambar tersebut.. tak besarr sangat kan.. comeiii kan kaki kitaa.. hhahahahah pernah laa officer aku tegur.. bia dia nampak kasut aku.. dia kata..

"eh nie kasut ke sampan" 

euwwwwww hakak maluewwwwwww


Published with Blogger-droid v2.0.6

5 ulasan:

lieyalatif berkata...

santeK! santek!...

kemain bunge tejelepok seketol gitu....auwww!!!

sHeeMa DeaN berkata...

Santekk kan... tapi santek hanya seketika.. dah jadi kembang kasut nieee.... huaaaaaa kaki anak gajah betul laaa

fazitaismail berkata...

hakhakhak kelakar lak tang 'eh nie kasut ke sampan'..gelak bergolek2 nie..sape la yg smpai hati ckp mcm tu kann..nk buat cmno reda jelah..neway kasut tu sgattttttt ler shantek!! suka kaler tu..)

Cho Zila berkata...

tu tak besarpun.. saiz akakjer.. tapi masalahnyer belum beranak saiz okjer... 6-7jer.. ni 8-9...
akak kata tak besar sebabnyer family suami akakni saiz kasut memang 10 ke atas... memang kitaorang panggil kaki gombak...

armouris berkata...

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Memang Gila Handbag dan Kasut. Check it out!