Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 27 Mac 2012

:.....SILA IKUT SELERA ANAK TEKAK SENDIRI....:


Sebelum citer kita tayang dulu gambar budak gediks dengan budak kuat merajuk nie dulu. Serupa ker... Muka memang tak sama tapi perangai ada laa sikit lebih kurang... Tapi abang adalah lebih over dari si adik..... Asyik nak kena ikut cakap dia jerk...... Tak kena sikit mengamuk..sikit sikit merajuk..... Rimassss.... 

Nie gambar petang semalam... Tunggu budak domok dekat sekolah agama... Lambat nau kuarnyaaa... Mak dia dah kelaparan tahap cipan.. Plan asal nak pergi mamak sebab dah lama tak perkena mee goreng mamak yang gojes lagi vouge... Eeuuwwwww meleleh air liur.... Huhuhuhuhuhu.....

Tapi apakan daya... Pak incik tak mo layan tekak si isteti buntal dia nie.. Dia nak ikut tekak dia makan masakaan panas dekat food court P9... Ok isteri buntal follow jerk...

Sekali bila makanan dah sampai ambik ko... Hentah haper rasanya entah... Sup sayur dah serupa sayur yg dicurahkan air panas kekdahnyaa.... Yong tau foo tawar leser..... Aiiiihhhhh hampesss hokay... Makan sekadar kenyangkan perut dan tak mo pembaziran...

Pastu makan dengan budak  yang banyak peel tu..... Maka si buntal makan hanya mengunyah 3 kali terus telan... Tu yang makin buntal... Makanan tak hadammm. .. Makan lapor balik.. Makan lagi.. Lapor lagiiiiii..

Jadi len kali kena ikut  anak tekak sendiri... Anak tekak orang lain kita nyah kan dulu.. Ngeeeehhh


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

ehem....via note tuuuu ekeekekekeek...kelas ko mariaaaaaa hihihihihi......

kak, dah bersusun rupenye gigi si cik nah....ni rajin gosok gigi ke tak nie heheehehe

PinKy MoMMa berkata...

slalunye kalau ikut citarasa org..makan mkn tak sehover citarasa sndiri la kan huhu..citarasa sndiri sardin pon sodap ;p