Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 26 Mac 2012

:..MENGILA...:

Haaa ambik ko.. Lama tak update tetiba gila... Kikikikikiki.... 

Aku nie bukan gila yang kena masuk spital gila tu... Tak... Tak sampai macam tu....

Aku sekarang nie gila citer KOREA...

Tengok citer sampai feeling feeling dengan hero citer tu... Kikikkkiki sib baik pakincik tak perasan kalau tak MATI MAK NAK!!!!!!


                  awwwwwwwww mak jatuh cintaaaa sama budak ini... manissssssssssssssssssssssssss....

(nama mamat nie.. Kim hyun Joong... gigih mak google.. nak tau sangat nama anak ikan nie.. kikikiki)



Published with Blogger-droid v2.0.4

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

EH CUN PLAK rambut mamat ni kak...ni nak buat rambut dayyan cenggini ihahaahahah.....muke montel, rambut camnie...haruss hancur hahaahah.....

sHeeMa DeaN berkata...

ehh.. ok jerk.. lagi cun.. montel buat rambut gini lagi JAMBU..

~~AzaLea~~ berkata...

sy dh lame menggila kat mamat ni... tapi tak tau name dia sape... hehehehe... start giler bayang kat dia masa citer boys over flower...

sHeeMa DeaN berkata...

lea...

nie pun sama laa nie.. kes BOF... nama mamat nie kim hyun Joong...