Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 22 Januari 2012

::... HAPPY CHINES NEW YEAR..::

suree ramai yang balik kampung .. almaklum ler.. cuti lama kan.. budak sekolah direct seminggu.. yang mak dengan bapak tambah cuti 3 hari leh dapat seminggu.. balik kampung.. jalan-jalan.. yang ada pergi over the sea. lagi.. apa-apa pun selamat bercuti laa ek..

aku.. cam biasa .. lepak kat umah jerk.. tak tau nak berjalan kemana.. sepatutnyaa setiap tahun CNY pasti balik kelantan.. tapi .. terpaksa ubah  plan.. sebab bulan 6 nanti adik ipar nak kawin.. so balik bulan 6 tu jerk nanti.. nak balik kerap pun.. ongkoss tak berapa nak memenuhi poket.. jadi lepak umah.. dan sebab musabab  adalah.. pakincik bekorjer....

jadi .. dengan kesempatan yang ada nie aku nak ucapkan HAPPY CHINES NEW YEAR. .. terutama untuk big boss.. Tq.. sebab bagi sebakul limau. toce.. toce..  :)

.sebakul limau.. dari my boss.. opssss tepi tu hanttttuuuuuuu.. ngeeehhh


Tiada ulasan: