Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 23 Januari 2012

::.. AKHIRNYAAAA..BERJALAN GAK..::

gambar blurr.. pakai h/phone jerk..

OHOOOOOOOOOOOO.. hati mak sokaaaaaaaaaa....
anak dara mak dah pandai berjalannnnnnnnnnnnnnnnnn kooooooooooooo.. !!!!!
hahahahahahahahahahahhahaha

mak dengan bapak dia plak yang terlebih excited... anak biasa jerk....
mak dia yang terlebih kecoh kan.. anak orang lain dah nak berlari dah.. tak kecoh pun....
anak dia  1 tahun 2 bulan baru nak pandai jalan...

mau tak happy.. ingat kan.. hannah nie pun sama macam aiman..
nak kena refer dental baru gigi nak tumbuh...
pastu.. ingat kan..kena tunggu lagi 1 tahun 3 bulan  baru dia pandai jalan...
alhamdullilah.... hannah cepat sikit dari aiman....

cik nah zombie.. cian dia.. time nie asyik merenggek jerk.. 

seminggu dia kena demam chicken pox.. haaa masa dia tengah demam kuat tu ler..
yang dia boleh jalan.. dasyat gila penangan nak berjalan.. budak lain.. demam biasa-biasa jerk..
hannah.. sampai kena chicken pox baru leh jalan.. hebatt.. hebaaaatttt...


jadii.. disebabkan bulan 11 haritu aku tak beli kan kek untuk dia potong untuk birthday...
sebab aku kata.. selagi tak pandai jalan dan tak tumbuh gigi jangan harap aku nak belikan kek..
celeberate buat.. tapi tanpa kek.. masa tu celebrate dekat PD.. kebetulan family vacation.. just baca doa selamat jerk... .. maka.... semalam gigih ler aku buat small birthday party untuk hannah.. cuma buatkan kan kek.. nak pergi beli tak sempat.. last minute perancangan... ok laa kan dari tak ada langsung..
jadi terhasil laaa kek ini...

2 hari hantar kat umah rumah pengasuh.. pipi sudah kembali tembon..

KEK KARAMEL COKLAT MOIST............... SIL aku kata kek belacan.. sebab moist gilaaa.. belacan  pun belacan ler.. janji sodappppp..

tetamu-tetamu tengah menikmati kek belacan .. ngeeeehhh
so semalam tertunai laa hajat.. potong kek.. walaupun simple.. tapi bermakna.. habiss dah laa hutang ummi dia 

punyaa laaa simple.. sampaikan stand kek tu tu.. guna bekas tupperware jerk.. kikikikiki.. memang jimat koss gilaa.. kah.kah..kah.. 
hadiah dari babah dia.. huhhhh.. !! tak sempat ummi dia nak demand kasut Trudy&Teddy...
 huhuhu.. pak incik kata.. apa-apa jenama pun sama.. asalkan leh lapik kaki bila berjalan... ok laaa.. ikutkan jerk.. hadiah dari ummi o/way.. nak pergi cari kat ikea... apa dia. heheheheh Tungggguuuuuuuuu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





4 ulasan:

nUruL 'aIn (^_*) berkata...

wahhh hannah dh pandai jalan la =)

kak..thanks ehh kek tu!! SEDAP sngt la!!!

AzaLea berkata...

tomey nya budak ni... geram!!

sHeeMa DeaN berkata...

ain..

a-ah hannah dah pandai jalannn...;)..

sedaaaap ek... haaa kalu nak bleh order..

sHeeMa DeaN berkata...

lea..

tomeii ek.. tqqq... tomeii tembunn cam ummi dia kan.. eeeuuuwwww ;))