Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 27 Oktober 2011

::.. TARIK.. BERGAYUT..::

Garang tak tengok muka akak ko nie.. gerun tak.. ker tak gerun langsung.. ker poyo...... hik's..hik's.. hik's
kesahnyaa kan... aku nie suka jerk nak berhias cecantik.. tengok orang cantik aku pun nak ler cantik..walaupun idok leer cantik kan... 

yang buat akak ko berkerut mukaa adalahhh sebab.... cer ko teka.. apa kah sebab-sebabnyaaaa......
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




ko nampak tangan anak dara aku dekat mana... gerammmmm jerk aku.. sesuka suki dia jerk dok bergantung dekat broche kesayangan aku tu.. kekdahnyaa macam naik bas berdiri sambil bergantung .. sakitt jerk jiwa mak ko nie.. dah ler 3 broche aku dah tercabut.. tinggal nie jerk yang ado...


Rabu, 26 Oktober 2011

::WW..::


TAK PERLU KATA APA-APA.. YANG PASTI BUDAK NIE SANGAT GEDIKSS.. ++ MANJAA TERLEBIH.. MACAM MANA NAK ADA ADIK NI!!! OPSSSSS *wink..*wink  :)


Selasa, 25 Oktober 2011

:..JIWA TAK SIHAT..::

NALURI TAK BERAPA NAK STABIL
JIWA TAK BERAPA NAK SIHAT
MINDA LETIH...HATI KELIRU....

EMOSI JANGAN DI TANYA
TERSALAH CATURAN
BINASA BADAN!!!!

TOLONG JANGAN DICABAR
WALAUPUN TAK KISAH
TAPI JANGAN SAMPAI PIJAK KEPALA
 
BIARKAN AKU SENDIRI




Jumaat, 21 Oktober 2011

::.. SEDAPP NYAAA DAPAT GIGIT MAK NUM..::

Ber Magnum plak... dah orang kata sedapp.. sedapppp...... mesti ler nak cuba ..
puas aku dok cari.. serata petronas.. serata kedai runcit dan pasaraya area rumah aku nie nan ado.. 
balik kerja singgah 7 eleven.. sekali nampak aiskrim magnum .. apa lagi terus rembat

MAK NUM.. MAK NUM KAWANKU ..
MARI KITA MAKAN MAK NUM..
MAIN-MAIN SELALU...
SYOK NYA SYOK NYAAA ADA
MAK NUM

sambil makan magnum.. dapat hiburan percuma dari aiman dengan haziq
semalam aiman sorang jerk yang hampir-hampir buat aku terbelahak dalam kereta
harinie.. dia berduet laa plak dengan si haziq plak...
nasib baik tak terbelahak bapak ko dengar ko nyanyi lagu nie..tadi nak oii..
mak ko relax jerk.. dah tak heran pun sebab semalam pun nyaris-nyaris gak ler mak ko nak terbelahak jugak.. sib baik mak ko cover.... maintain cun...
yang aku pelik tu mana datang MAK NUM pun aku tak tau..

... 4-4 Almond...
budak tak menyempat.. nak makan kena jadi model dulu

warghhh sedappnyaaaa.. kenapa aiskrim nie sedappp sangat.....
.. almond penuh..kacang cair di gigi..
nyumm.. nyummm.. nyumm


terbaikkk ler.. sangat sangat yummy....


Khamis, 20 Oktober 2011

:: MOROCCO PAVILION..::


lepas pergi makan-makan dekat nilai tu.... balik putrajaya plak nak ambik pak incik untuk agenda seterussnyaa.. di sebab kan hakkak ko terlebih mengelabah meredah highway sensorang diri... jadi gerak dari nilai awal gilaa.. kul 3 dah gerak.... maka terpaksa laa terjah ke tempat lain dulu .. sesambil  tunggu pak incik balik kerja... 

kemana lagi aku nak pergi.. kalau tak sekitar putrajaya jugak......  first time aku terjah sini.. walaupun selalu jerk aku pergi Taman botani tu  .. tapi aku tak tau plak ke wujudan tempat nie.. sebab aku selalu  pergi tempat basikal jerk..  

tempat nie cantikkk sangat... cool jerk...  tengok jerk laa gambar...yerk..... hakkak tak berapa nak ada idea nak meraban sekarang nie..hati  hakkak ko  tengah sentap.. jiwa letih gilaaa....mata kuyu.. nie semua sebab dah seminggu cik nah kena demam.. + cerry berry + muntah-muntah.+ merenggek +++++  macam-macam penyakit..






cantik kan tempat dia.. tu lom aku explore kat dalam lagi.. sebab time aku pergi nie hujan renyai-renyai... hanya setakat yang termampu jerk.. ingat nak wat gathering dengan member-member sekolah kat sini ...


Jumaat, 14 Oktober 2011

::JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI..::

aku kan... ada ler terbaca dekat twitter seseorang nie tau.. dia kata..  letak satu gambar tanpa ada apa-apa citer.. akan dapat berpuluh-puluh komen.. dari orang yang letak banyak gambar dan dan memceceh berjela-jela.. tapi komen masuk ada ler 1 ,2 komen jerk ...  hikhikhikhikhik....

bagi aku lak kan.. sangat bertuah orang itu.. yang hanya letak gambar sahaja.. dah dapat berpuluh-puluh komen.. itu.. orang luar sangat perihatin dekat blog itu.....dan erti kata lain.. GLAMOUR SUNGGUH KAMU... tapi kalau aku yang buat gitu.. memang tak laa kan.. hahahahahahhahahahah.. blog ku hanya blog percisan... sekadar adoooo jerk... hihihiiih.........

ok.... aku nak citer jemputan belated hari raya....sebab time jemputan ini dah memang bukan bulan syawal lagi... .... lokasi adalah nun jauh di Nilai.... yer .. yer.. bagi korang memang dekat.. tapi bagi aku jauh.. sebabnyaaa.. kali nie aku yang drive.. first time aku drive highway Selatan tu.. selama nie memang tak pernah pun.. sebab  pak incik terlebih sayang kat bini dia nie.. so dia sanggup drive kan.. aku ingat dulu time aku nak kena pergi kursus induksi dekat melaka.... aku mintak izin nak drive kereta sendiri pergi sana.. dengan berteman kan kawan opis aku.. huhuhuhuhuhuhu.. harapan tau.. sanggup dia mintak cuti.. hantar aku.. dan balik pun dia yang jemput.. kikikikikikiki..... tapi pada hari kejadian dia tak bleh nak cuti.. so terpaksa rela dia benarkan bini dia drive sendiri dengan berteman kan body guard dan minah kepink kepink tu...

jemputan kul 2.00 p.m.. aku bertolak dari putrajaya kul 11.30 a.m.. konvoi dengan ellysa...  dan sampai nilai dalam 12.30 p.m.. sekejap jerk kan perjalanan nyaaa... aku jerk yang gabra terlebih.. tak pasal-pasal tuan rumah kelam kabut ..
cik nah dan makcik ellysa..

saper tak kenal kan.. anak dara Lieya Latif

masa pergi tu.. aku di teman kan dengan anak buah aku  nie.. sebab lepas nie aku nak ke Bayu plak.. makcik aku buat kenduri jugak.. syukur berganda-ganda sebab kak lang bleh tolong tengok kan cik nah dalam kereta

makanan yang di hidang oleh tuan rumah.. sedaaaappp.. nak lagi ayam yang bersoskan yogurt dan sambal tu.. nyumm.. nyummm ... ada lagi.. rendang daging , daging masak lemak, lemang... (pic curi dari blog ellysa)
kakum kerabat aku..

ko tengok cik nah.. suap nasi tak mo..hisap lolipop bukan main lagi...
dan ini lah tuan rumah nyaa.. kikikikiki..... dan saper yang tak kenal mamat gedek-gedekk tu... anak bujang Lieya latif...



Rabu, 12 Oktober 2011

::.. ANAK DARA SAYA YANG MENGATAL..::

kisahnyaaa kann...
sememangnyaa aku tak sangka-sangka anak dara aku.. mengataiii ghupernyaaaaaa....
haritu kakak sepupu aku datang beraya kat rumah aku.
anak dara aku bukan main gediks lagi .. bila anak sepupu aku dok pegang dia..

cer ko tengok.. ko tengokkkk....
bukan main dia punyaa tenung anak sepupu aku tu kan.. 
amboiii gatai kamuu yerkkk.. kecik-kecik nie tak per.. 
 kan... entah ngikut saper ntah.. mak dia dulu idok ler gini... mak dia dulu pemalu tau.. sila percaya
siap landing lagi atas badan anak teruna tu... time nie pak incik nak ambik dukung.. dia tak mo.. di tolak nyaa tangan pak incik...
posisi anak dara seperti tidak mahu di pegang oleh kakak si teruna.. 
(nie kakak kepada anak teruna kat atas..bakal doktor 
belajar kat mesir.. time nie balik bercuti.. )