Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 20 Oktober 2011

:: MOROCCO PAVILION..::


lepas pergi makan-makan dekat nilai tu.... balik putrajaya plak nak ambik pak incik untuk agenda seterussnyaa.. di sebab kan hakkak ko terlebih mengelabah meredah highway sensorang diri... jadi gerak dari nilai awal gilaa.. kul 3 dah gerak.... maka terpaksa laa terjah ke tempat lain dulu .. sesambil  tunggu pak incik balik kerja... 

kemana lagi aku nak pergi.. kalau tak sekitar putrajaya jugak......  first time aku terjah sini.. walaupun selalu jerk aku pergi Taman botani tu  .. tapi aku tak tau plak ke wujudan tempat nie.. sebab aku selalu  pergi tempat basikal jerk..  

tempat nie cantikkk sangat... cool jerk...  tengok jerk laa gambar...yerk..... hakkak tak berapa nak ada idea nak meraban sekarang nie..hati  hakkak ko  tengah sentap.. jiwa letih gilaaa....mata kuyu.. nie semua sebab dah seminggu cik nah kena demam.. + cerry berry + muntah-muntah.+ merenggek +++++  macam-macam penyakit..






cantik kan tempat dia.. tu lom aku explore kat dalam lagi.. sebab time aku pergi nie hujan renyai-renyai... hanya setakat yang termampu jerk.. ingat nak wat gathering dengan member-member sekolah kat sini ...


14 ulasan:

AzaLea berkata...

even duk kat putrajy, sy tak tau pun kewujudan tempat ni... tmn botani pun x pernah masuk.. ^___^

Sumtimes outsider lbh tau selok belok putrajaya drp org yg duk kat Putrajaya kn?

~izan~ berkata...

cantik la tmpt ni..gmbr2 ni semua cantik..pndai amik gmbr..izan suka tgk =) nak gie jugak la nanti..tp bila ek hehe

...sWeeT uMi... berkata...

uikkk aku pun tak tau ni...mmg cantek la view dia...

misya berkata...

mmg cantik la,pa nama tempat ni

PinKy MoMMa berkata...

cantiknyerrrr tempat ni..tak pernah sampai lagi..nanti balik kl leh ajak hubby singgah hehehe

fazitaismail berkata...

cantiknya tempat nie kak...
kak mana ek..??
jakun lak sy hehehe...

sHeeMa DeaN berkata...

Lea..

itu laa kan.. akk nie pun baru dapat tau tempat nie.. itu pun tengok blog org yang bukan penduduk putrajaya

sHeeMa DeaN berkata...

Izan...

memang cantik tempat nie.. nnt kalau izan nak datang .. roger laa bleh jumpaaa...

naemah

tu laa kau pun baru tau

sHeeMa DeaN berkata...

misya

nama dia ASTAKA MOROCCO dekat taman botani putrajaya

sHeeMa DeaN berkata...

Pinky momma

cantikkan.. meh laa datang pastu roger ek..

sHeeMa DeaN berkata...

Ita..

nie dekat Taman BOtani putrajaya.. ASTAKA MOROCCO

mysha berkata...

yang jaUh dOk sIbuk naK exploRE, yang dKt tapi cHantek pun taK taw kaT ner.. teROk tak saYer??

Ruziawati Yusof berkata...

ma, kalu g putrajaya, t nak menyinggah ke sini jugakla.. dpt ambik gambr sekejap pun jadilah.. lawa giler tempat ni utk photo shoot..

lieyalatif berkata...

CANTIK2 gambar sume kak...makin mantop ko amik gambar...dari sudut angle nye....modelnye...mmg cuns!!~