Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 14 Oktober 2011

::JEMPUTAN MAKAN TENGAHARI..::

aku kan... ada ler terbaca dekat twitter seseorang nie tau.. dia kata..  letak satu gambar tanpa ada apa-apa citer.. akan dapat berpuluh-puluh komen.. dari orang yang letak banyak gambar dan dan memceceh berjela-jela.. tapi komen masuk ada ler 1 ,2 komen jerk ...  hikhikhikhikhik....

bagi aku lak kan.. sangat bertuah orang itu.. yang hanya letak gambar sahaja.. dah dapat berpuluh-puluh komen.. itu.. orang luar sangat perihatin dekat blog itu.....dan erti kata lain.. GLAMOUR SUNGGUH KAMU... tapi kalau aku yang buat gitu.. memang tak laa kan.. hahahahahahhahahahah.. blog ku hanya blog percisan... sekadar adoooo jerk... hihihiiih.........

ok.... aku nak citer jemputan belated hari raya....sebab time jemputan ini dah memang bukan bulan syawal lagi... .... lokasi adalah nun jauh di Nilai.... yer .. yer.. bagi korang memang dekat.. tapi bagi aku jauh.. sebabnyaaa.. kali nie aku yang drive.. first time aku drive highway Selatan tu.. selama nie memang tak pernah pun.. sebab  pak incik terlebih sayang kat bini dia nie.. so dia sanggup drive kan.. aku ingat dulu time aku nak kena pergi kursus induksi dekat melaka.... aku mintak izin nak drive kereta sendiri pergi sana.. dengan berteman kan kawan opis aku.. huhuhuhuhuhuhu.. harapan tau.. sanggup dia mintak cuti.. hantar aku.. dan balik pun dia yang jemput.. kikikikikikiki..... tapi pada hari kejadian dia tak bleh nak cuti.. so terpaksa rela dia benarkan bini dia drive sendiri dengan berteman kan body guard dan minah kepink kepink tu...

jemputan kul 2.00 p.m.. aku bertolak dari putrajaya kul 11.30 a.m.. konvoi dengan ellysa...  dan sampai nilai dalam 12.30 p.m.. sekejap jerk kan perjalanan nyaaa... aku jerk yang gabra terlebih.. tak pasal-pasal tuan rumah kelam kabut ..
cik nah dan makcik ellysa..

saper tak kenal kan.. anak dara Lieya Latif

masa pergi tu.. aku di teman kan dengan anak buah aku  nie.. sebab lepas nie aku nak ke Bayu plak.. makcik aku buat kenduri jugak.. syukur berganda-ganda sebab kak lang bleh tolong tengok kan cik nah dalam kereta

makanan yang di hidang oleh tuan rumah.. sedaaaappp.. nak lagi ayam yang bersoskan yogurt dan sambal tu.. nyumm.. nyummm ... ada lagi.. rendang daging , daging masak lemak, lemang... (pic curi dari blog ellysa)
kakum kerabat aku..

ko tengok cik nah.. suap nasi tak mo..hisap lolipop bukan main lagi...
dan ini lah tuan rumah nyaa.. kikikikiki..... dan saper yang tak kenal mamat gedek-gedekk tu... anak bujang Lieya latif...



4 ulasan:

misya berkata...

comelnya cik nah

mysha berkata...

waH besHnyer kak... ciK nah sKe mcM iA mkn lolipop!!

~izan~ berkata...

rezeki jgn ditolak yer tak hehe..mmg sedap menu2 tu..

izan rasa izan tahu blog yg ada 1 gmbr aje tp komen byk sgt sbb izan pun suka komen kat blog tu hehe..sbb gmbrnya mentafsir mcm2 hehe

E'sha berkata...

Seronok la tgk gambo2 shima. Lawo. Ada unsur2 seni gitu. Hehehe... Bagila tips. Kot2 gambo k.e'sha leh jd lawo mcm gitu :)