Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 19 September 2011

::.. MEMANG DASAR BEROK...::

Selalu kalau pepagi Isnin jerk... mesti terbaca status kat FB.. Moody ler.. malas ler..  tak bermaye ler...
Asal hari senin jerk.. moody.. moody jerk mesti hari senin.. asal hari lain tak leh moody ek..

haaaaa.. selalu baca status orang moody kan... haaa ambikk harinie mak ko lak moody..
pepagi hari mood gila happy.. leh nyanyi-nyanyi lagik sambil on PC...

bila Pc dah on.. cucuk plak kepala berukband .. mood still riang gembira....
mak ko baru nak melayari bahtera internet.. tetibaaaaaaaaaaa.. beruk lembaaaabbsssss nakkkkk maaammmmmmmmmmm astagfirullahalazimmmmm.. istigfarrr... istigfarrrrr.. ingat pose ..
kengkonon terminet beruk bluehyppo..tukar dengan beruk max nie.. ingat lagi banyak kemajuan ler..
sekali.. hambikkkk kooooo.... lagi cammmmmmmmmmmmmmm (istigfar.. istigfaarrr..)

dulu bluehyppo pun selalu gak buat hal.. tapiiiiiii yang beruk max nie lagi melampau tahap lembbbaaaaaaaabbss nyaaa.. masa kat umah aku ingat kan laptop aku  yang problem.. ehhh dekat opiss pun sama gakkk....
habisss hilang mood aku nak update citer... hilang semua citer yang aku dah karang dalam kepala hotak aku nie..

aarrrhh gerammmmnnyyyaaaaaaaaaaaaaaaa................ esok jerk laa ek...
mak nak pergi mententeramkan Jiwa.......dekat dalam toilet.. harap-harap makcik cleaner dah sembur dengan pewangi.. leh lepak lama sikit.......

dah .... dah... lupa kan kelembapan si beruks . santaiii lagi besssttt.. pegi laa jauh-jauh berukkkk...



tetibaaa rinduuuuu bluehyppo..................................




5 ulasan:

misya berkata...

sabar,sabar

fazitaismail berkata...

kahkahkah...

berukband punya pasal daaaa....
saborrr lah yer moknya cik nah..)

lieyalatif berkata...

berok aku kak tahap nak kene sembelih kak..lembab mcm nak mati....ishhh mmg sabo jek..seb baik kat henset leh tgk fb so kat opis semate2 layan blog ajek laa sob sob sob.....

Fyda Rahim berkata...

kak.. klu beruk ko xok smlm, yg ko duk on9 fb smlm tu hape? pkai tenet opis ye? sbor je lah.. sy kt umah je beruk max bt hal.. kt opis ok.. tp umah sy mmg ade problem duk menatang pencawang..

WuMing berkata...

Kat Putrajaya... try laa pakai U-Mobile...


Laju gila...Tak ramai orang pakai lagi..

Dulu WuMing masuk kat Berjaya Times Square pun layan Youtube tak ada Buffering