Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 9 September 2011

::.. BUDAK NIE LAGI..::

asyik citer budak nie.. asyik.. asyik gambar budak nie.....
ehh korang boring ker... boring ekkkk.....
alorrr jangan ler boringg... layan laaa.. layan laaaa.......
PANG sededas kat mak budak nie.....

boring ler dah tak ada benda nak di update..
dah tak ada benda nak di merepekkan...
jadi ada lagi pic-pic yang lom di tayang....
haruss laa ditayangkan .. kannn...
dalam FB aku dah tayang lama dah...
cuma dalam blog nie jerk lom.. so layan laa ek..
orang beraya ambik gambar raya reramai..
mak budak nie.. dok ambik gambarrrr.. anak dara dia jerk..
macam dia sorang jerk ada anak dara kannnn.... ;)
ngeh..ngeh..ngeh..
nak upah buat shoot dengan cameraman profesional..
mak budak nie tak mampu...
jadi.. mak ko buat sendirik ajerk ler...
janji ado kan..
nie kira ala-ala photoshoot gak ler kan... kan..kan....
yang pro.. sila laa komen ek..
ok ker idok.. boleh ker idok....
tapi mak budak tak reti edit yang gojesss gojesss...
yang gonjenggg bleh ler...

last...cantik tak saya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.scroll laa lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
TARA!!!!!!!!!!!!!!
ngeh..ngeh..ngehhh..... jangan mimpi ngeri lak lepas tengok pic nie ek... peace dari cik nah... hohohoho


9 ulasan:

mawar (^_*) berkata...

wahhh kemain taraaa lg cik nah ye =p

wat photoshoot sndr je lg jimat =)

Rose Emely berkata...

hahahah
ko tunggu dia dah bergigi kak...
baru cute.
eh jom laaa org tulun amik photoshoot kat depan maybank.
kita bekerja di malam2 hari.
sweet taw pic kat situ..

lieyalatif berkata...

kak, sejak aku jumpe die semalam...aku dah jatuh cinta ngan cik nah....cepat mesra ngan org...dan yg paling penting aku suke kegedikan melampau die tu....sgt tomeyyyy okey.....

siyes aku ckp, anak dare ko ni mmg manissssss.....

sHeeMa DeaN berkata...

ain..

nanti ko tidur ko mimpi pompuan tak ada gigi tu.. bukan cik nah tau.. kikikiki

sHeeMa DeaN berkata...

misot

kan..kan.. tp nak tunggu bergigi memang berjaman ler.. entah bila nak tumbuh tah.. jangan aku kena mintak dr.haditha buat surat refer ke hospital lagi sudah

haaa ok gak tu.. nanti aku discuss dgn bapak budak nie.. aku banjer ko Mcd dah ler kan

sHeeMa DeaN berkata...

lieya

auwwwwww tetibaa plak mak cik nah malu anak kena puji dengan mama anak teruna.. hahahaha.. pangg.. sedass..

a-ah minah nie memang suka orang layan dia.. memang tak takut dgn org.. akk lak yg risau..

...sWeeT uMi... berkata...

hahahaha...cik nah oiii...hope tak dek la mimpi lam ni hehehe...pasni dah bergigi mesti comei je (^_^)

Wuming berkata...

Hah... tak da gigi lagi...

fazitaismail berkata...

comel tul lah ci nah nie....eeee gerammmm nak cubit2 pipi tue hehe...