Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 26 September 2011

::.. ANAK DARA KER KALAU GINI..::


warghhh lama gilaa tak mencorat coret ........ nie gara-gara semangat raya lom habissss.......
biasalaaa kan... makan adalah lebih penting dari segala-galanyaaaa,..................
pastu meroyan.. huk huk huk huk...........
berattttttttttttttttttt makkkkkkkkkkk naikkkkkkkkkk gilaaaaaaaaaa nakkkkkkkkk..............
cover dengan pose 3 hari pun tak membantu mengembalikan berat sebelum pose.....
tu laa kan.. melantak memang tak hinggat ..
macam dah tak ada hari esok....

Dah kita lupa kan kisah itu.. sambil mengadap blog nie..
dapat laaa mak ko nie melupakan seketika makanan yang ada atas meja tu...
sambil menjeling pak incik dok menyuap mee goreng resepi lieyalatif
slurrrppp slurrrppp dok menahan air liur menjejes..
kengkonon jerk kannn.... lantak...

dulukan.. aku selalu fikir tau.. sonok nyaa kalau ada anak pompuan..
sebab 2-2 anak jantan aku nie lasak ...
kengkonon anak pompuan nie.. ayu jerk... tak buas.. duduk bersopan..
like.. perempuan melayu... jaman-jaman moyang-moyang kita dulu yang kalau berdepan dengan orang.. terus tutup muka dengan kain selendang kan..
euwwwwww... i likeeee...

sekali ko.. ambikkkk.. anak dara aku idok gitu ko....
aku slide kan gambar korang nilai kan laa sendiri ek...... tanjat mak gugirl..
bila tengok gugirl jadi gini..












haaaaa.... korang fikirlaa sendirik....






3 ulasan:

mysha berkata...

hahaha...baRula aDventuRe kak ceNggini...

gIrL poWEr!!! yeeehaaa!!!

lieyalatif berkata...

ha ha ha...cik nah oiii cik nah oiii....geget karang!!!

ko tau kak, die belajar tu sume dari dlm perut koooo...dari dlm perut die dah ingat peel abang2 die...tu kuar2 jek die terus prektik he he he....

tapi tu laa, nak marah pun tak jadi marah bile tgk gusi tersengih tu hahaahahaahah.....

...sWeeT uMi... berkata...

shima time kecik ni je kot dia ganas2 tak mo bg abg2 dia buli...dah besar soksok mesti ayu je gitew kuikuikui...cik nah cik nah huhuhuuh