Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 2 Ogos 2011

::.. ENTRY SAMPAH....CITER MERAPU.. .. ::

Pening kepala mak ko nie haaaaa.. tu baru 1 hari pose.. lom sampai sebulan..
kot kalau sebulan mau pengsan terus.. lain ler pose tahun nie.. alasannyaaaa sebab
dah 5 tahun tak ada anak kecik kan.. jadi hidup bermaharaja lela...
selalu urus 2 orang.. nie 3 orang.. tak termasuk bapak dorang...
lagi pun 2 hero tu dah besar.. so nak apa leh uruskan sendirik... nie ...
balik terkejar-kejar..... dengan si Cik Nah lagi....
minah nie makin ngegada plak ... nak orang layan dia jerk.. kalau tak ....meraung..

nie aku  meroyan nie sebab bapak bebudak nie tak ado.. korje ...
jadi mak sorang-sorang... sib baik ado haziq...

aku dah siap-siap sumbat nasi pun .. meraung jugak.....
jadi meh.. nak sangat berdokong kan..
aku ikat kain macam orang -orang indonesia tu.. sib baik lekat aku ikat
ehh diam plak minah tu..
gambar kejadian tak ado.. sebab mak ko tengah huru hara kat dapur masak
anak bujang demand nak makan itu ini...
mak ko menurut perintah ... demi anak-anak..

alhamdullilah.. semalam.. permulaaan yang tersangat baik buat AIMAN...
pose penuh semalam... walaupun pada saat-saat akhir nampak macam punah hati mak ko ...

jaman dulu.. haziq 5 tahun pose penuh.. ehhhh tipu... ada tinggal 2 hari..
itew pun sebab dia tak sengaja... tapi semalam aku dah stand by dah... takut tak boleh ajerk..
tapi dengan pujukan rasukan ablaza mak ko.. terussss cergas balik...
kes dia bertahan sebab mak dia ugut.. kalau tak penuh pose..
jangan harap ler kereta control..... demand tinggi nak yang beeesssaaarrr puuunnyyyaaaa...
uuuiii laaa haii anak .. macam laa mak ko nie banyak duit..
tapi tak per.. demi memenuhi keinginan anak-anak.. lagi pun tak bleh di sekat.. kesian dekat dorang...
start dari sehari pose mak ko dah kumpul RM0.50sen setiap hari untuk tunaikan permintaan anak..
cukup tak sampai hujung bulan ... ngeeeehhhh...


muka tak puas hati .. kena bangun sahur.. nasi hanya berkuahkan sup ayam semata-mata.. tanpa sedikit pun cebisan lauk dalam pinggan dia tu...

tapi


lain dengan budak shomeeeii nie.. pepagi buta bleh jerk  nasi 2 pinggan..
good haziq..

12 ulasan:

Fyda Rahim berkata...

ya Allah aku da mcm bdk kecik kak oii.. tgk kuah sup akak da duk pk balik nk msk sup.. terliur la kak oii.. adoiyai.. mne iman aku ilang ni..

lieyalatif berkata...

wah teruja akukak...aiman dah puase...syabas kak...ko mmg pandai didik anak2...org ni, siap tanye mia nak puase tak...die ckp taknak, aku pun terus ckp 'ok' huhuhuhu.....tak leh ni....tahun depan ar aku ajar mia puase kak huhuhuh....

beselera hah tgk si haziq mkn...bersungguh2...betol2 amik pahala sahur ni heheheeheh....

WuMing berkata...

Wah... posa dia ada ganjaran lagi cepat... Kereta control..
Budak-budak memang macam tuu..

Acik berkata...

yeah, u go, supermom! :)

Ruziawati Yusof berkata...

aiman dan haziq good boy ok? hehe. panjang je muncung aiman..

ma ni mmg kelakar tau! nak2 bab ikat kain mcm minah indon tu.. hahah.. lawakla ma ni.. gelak t tau!

resepi soon ada kat entry 2 ramadhan tu ye ma.. slmt mencuba

ikiqzana berkata...

bebudak selalu klu puasa nk ganjaran.. baru ada semangat nk puasa..

Shima Md. Zahar berkata...

fyda..

hahahaha.. sabar..sabar... sup main campak2 jerk tu.. tak sedap mana pun

Shima Md. Zahar berkata...

lieya

aloo lieya nie kes kena pujuk .. kalau tak harapan gak nak suruh dia pose..

haziq sejak azali gitu... heheh

Shima Md. Zahar berkata...

wuming

tu laa budak-budak zaman sekarang.. semua nak ada ganjaran

Shima Md. Zahar berkata...

acik..

yeaaahh.. hahahhah supermom laa sangat kan

Shima Md. Zahar berkata...

T..

aiman tu mengamuk sbb kena kejut pagi
hahahah.... citer merepek jerk T.. oo yer ker.. ook nnt saya review resepi tu

Shima Md. Zahar berkata...

zana

budak zaman sekarang kan