Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 16 Ogos 2011

::... AKU ANAK YATIM KATANYA.. MOOD KELAUT..::

kali nie entry dah tak ada apa aku masak.. apa aku makan...
dan entry kali jugak.. tak ada resepi-resepi semua..
sebab minggu nie mood aku kelaut......
dalam erti kata lain.................. aku sedang dalam moodddddddddddddd


MALAS


bila dah malas ginie.. jangan kata nak buat kerja....
nak korek taik idung angkat kaki pun aku malas...
bila dah malas nak angkat kaki.. jadinyaaaa dari jam 7 sampai jam 4:30 aku hanya akan
membatukan vontot aku yang dah sedia mengembang nie..atas kerusi empuk beralaskan kusyen kecik sambil poluk bantal busyuk...



HEAVEN


 
mata aku asyikkkkkk ngantukkk jerk.. nak tidoooo... cam tak feel
tido kena ada feel.. ....
habiisssss dah tido kat bilik fail nak feel kebendaaa nyaa
nak tido atas tilam dunlop berpillow bagai


HUAAARRRGGGHHHHHHHHHHHHHHH NGANTUKKK !!!!



semalam... sib baik tak ada orang makan penampar aku..
aku dah dok kelam kabut kat dapur.. dah lewat nak masak untuk berbuka..
ehhhh dia balik-balik.. tunjuk kat aku kertas...
mintakkkk derma katanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku kata letak dulu atas meja tu.... nanti aku tengok
ehhhhhhhhh.. seboleh-boleh dia suruh aku tengok jugaaaaaakkkkkk.... dah ler air aku tak masak lagi.. jam dah tercacak kat kul 7.15 pm..
dah bilaaa aku meroyan suruh tunggu kejap lagi .. dia tetap nak suruh tengok..
last-last dia give up....

"ummi derma laaa.. nie pun untuk atok gak"

pelikk aku nie.. apa kena mengena derma anak yatim dengan bapak aku yang dah 'tak ada' tu...
dia sambung lagi.. tetiba ayat dia..

"derma nie pun untuk ummi jugak... sebab ummi kan ANAK YATIM".

time nie aku rasa macammmmmmmmmmmmmm...




"HABIH KALAU KO DAH TAU UMMI KO NIE ANAK YATIM BUAT APA KO MINTAK KAT UMMI"



aku geget pipi tu karang.. tau laaaa..





15 ulasan:

~Bila Fazitaismail Berbicara~ berkata...

arrr nasib baik tak kena penampor free tu..hehe

Ummm bebudak skrg nie cepat cerdik kan..)

Rose Emely berkata...

hahaha...

haku simpati ngan ko kak.
sabar jek la...
kikiki

lieyalatif berkata...

HAHAAHAHA....tegelak aku kak oiiii....tu le budak zaman skrang...bijak2....ayat yg keluar dari mulut dieorg mmg tak diduga....bawak bersabar la kak yeak ekeekekek...tu belum masuk cik nah tu ....sok2 cik nah dah mulut becok...lagi haru ko nak layan kak ekeekekeekek

sHeeMa DeaN berkata...

Fazita

hahahahahha..... tak kena penampor tapi kena geget pipi dia..

sHeeMa DeaN berkata...

misot..

cian aku kan... huhuhuh.. aku ngadu dengan bapak dia.. cissss dia gelakkan aku jugakkkk

sHeeMa DeaN berkata...

lieya

a-ah memang dari azali budak nie kalau bercakap tak tersangkal dek akal pikiran akk pun...

...sWeeT uMi... berkata...

hahahah lawak arrr...tak leh jangka tul ayat dia tu...bleh plak dia pikir cam tu...comei je pipi dia tu kihkikih

Fyda Rahim berkata...

hahahah.. bijak btl haqiz tu.. soka soka..

ikiqzana berkata...

bijak betul ank2 skrg yer.. tu yg menguji kesabaran kita.

WuMing berkata...

Ha..ha..ha..

Terkedu juga dengar ayat itu kan?

Untuk Ummi jugak..

Pandai laa budak skarang nii

~izan~ berkata...

huhu...mencabar yer nk bersilat kat dapur.

bdk2 skrg pemikiran dia luar jangkaan hehe...

thanks share kisah harness tu tau =)

mmg betul belaka tu.

izan nk login follow tp tgk2 dah follow tp knp tak nampak kat dashboard izan ek update dr sini.. hmm...thanks singgah blog izan =)

sHeeMa DeaN berkata...

naemah..

hahahaha ko baca lawak.. aku yang dengar nie.. makin naik banyak bulu dalam telingaa aku nie. oo pipi dia memang sentiasa comeiii

sHeeMa DeaN berkata...

fyda..

yer..yer bijakkkk dan sangat bijakkkkk

sHeeMa DeaN berkata...

zana..

yer zana... sangat bijak bdk2 skrg nie..

wuming

memang pun terkedu segala urat saraf

sHeeMa DeaN berkata...

izan...

tu laa kan...

tu laa kisah pengalaman saya pakaikan anak saya harness dulu..

eh yer ker.. tak kuar kat dashboard awak...

saya suka jerk baca kisah izan anak beranak