Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 1 Julai 2011

::.. HAPPY DI MINIT-MINIT PERTAMA .. LEPAS TU NAN ADO ..::

Yey....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cik nah dah ber walker.. ...... senang sikit.....
dah tak payah letak dia dalam bilik lagi time nak masak.... dan tak perlu risau lagi..takut-takut dia menjilat lantai lagi..

Jiwa mak ko dak tenang siikit cik nah.. hahahahhahahaha

tapi tak tenang jugek ler.. jangan ingat dia dah duduk dalam tu.. aku boleh buat kerja dengan senang hati jugak ...nan ado.. still kena dok depan dia.

bila letak tu.. ok laaa dalam 5 minit pertama.. dia dok leka tekan-tekan button tu semua...
muka pun ada happy jerk kan


masuk 15 minit lepas tu.. dia dah mula resah gelisah.. mulaaa dok mencari...


25 minit lepas tu.. dah siap buat muka cebek....... dah mulaaa dah bunyi suara....

 adooaaaaiii dok jerk laaa dalam tu cik nahhhhhh.. oiiiiiii....






1 ulasan:

mysha berkata...

hahaha..kak..tu meMuLa jer tu..LelaMa dah dOk daLam tu ligAt la nanti..hehehe mCm iA, siaP mCm driFt lagik biLe naIk waLker..

kak paTotlew oRG dah laMa tak baca BloG akaK, rupEnyEr iLang daRi lisT huhuhu