Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 25 Julai 2011

::AKSI ANAK DARA BILA DI GOMOL OLEH BAPAKNYA..::

Tajuk tak hagak-hagak kan....
korang jangan tak tau.. dulu aku ada wat entry pasal gomol...
bila aku tengok kat nuffnang.. ramai betul search gomol dan masuk blog aku...
apa laaa yang dorang dok search pasal gomol tu kan.. nak tau makna gomol ker..
atau......................................... astagfirullahalazimmmmmmmmmmmm... kikikkikiki

so mari kita buat lagi tajuk gomol.. biar ramai lagi yang search.. kikikikiki
nie pic petang tadi...oo harinie aku EL.. sebab penyakit datang balik...
semalam semalaman tak leh tido.. sesak nafas... tempat operation tu sakit gila.. perut pun sakit..
so nak pergi spital tak larat nak pergi sensorang.. lagi pun budak-budak aku tak hantar.. tak larat nak drive

tengok laaa pic cik nah kena gomol dengan babah dia...
dia sukaaaa jerk kalau kena gomol macam nie...
jangan tak tau minah nie kuat bergurau...
kalau tak bergurau tak sah.. kalau orang lain dok diam tak layan dia.. mulaa laaa dia mengamok..
nak suruh orang layan dia jerk..

so layan pic cik nah kena gomol ek.. kebetulan tu ada video.. layan laa ek.... mak cik nah keboringan sebab kena baring jerk nie..


tu dia... kan main sonok lagi
sukaaa nau laa tu  yer...
ambikk sampai terlentok-lentok kepala kena gomol
muka puas kena gomol
tu muka tak puas hati.. bila tak ada saper yang layan dia




nie video cik nah kena gomol.. sila teleng kan kepala anda untuk menikmati video nie.ngeeehhh


10 ulasan:

lieyalatif berkata...

akak...kalo dayyan anak bapak...si cik nah ni pun same gak laa anak bapak kikikiki.....kemain stim lagi die kene gomol yeak...geli2 ngan janggut bapaknye tuuu....kak, ko jgn makan ati yeak....en din dah tak lalu gomol ko...sedap lagi gomol anak dare berlesung pipit die yg tomey ni ekekeekekek......

kak, cik nah nampak kurus!!

Shima Md. Zahar berkata...

lieya..

kikikiki.. memang pun dayyan dgn hannah anak bapak... stim ler kena gomol.. macam ummi dia kena gomol.. kah.kah..kah.. berani bapak dia tak lalu nak gomol mak cik nah.... haaa silapp laaa surga en.dean ada pada mak cik nah.. hahahahhahahaha

bukan nampak kurus lieya.. minah nie memang kurus pun

Emy Omar berkata...

Amboi suka ye kena gomol.Cik Mia pun kalau dengan daddy dia kemain lagi. Geram tengok mata anak dara tu Shima...menggoda

Shima Md. Zahar berkata...

emy..
minah kecik nie memang anak bapak.. pantang nampak bapak dia... mesti nak bergurau jerk...
cik nah mata besarrrrr.. hahaha

mysha berkata...

amboi buKan men skE lagi diER kak..sengih tak hengAt....

kAK,daLam sunggOh dimplE cik naH akak tu.. gerAm tgk... da mCm iA da.. ada dimpLe...shumeyyyy shangATttt.....

Shima Md. Zahar berkata...

sya..
minah nie memang suka bergurau.. dia pantang tgk apak dia.. mesti nak ajak bergurau..

dimple mcm kena tebuk dgn pensil hahahah

WuMing berkata...

Kat Penang oranga kata gomoi...

~izan~ berkata...

comelnya mata dia..geram tgk...bulat kemain lg.

tak bley tgk lama2,geram nak gigit2 hehe

Shima Md. Zahar berkata...

izan..

hehehe.. gigit jerk......

Miftahul Jannah berkata...

Comelnye.