Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 9 Jun 2011

::.. TUPPERWARE..::

nie citer lama dah..citer 2 minggu lepas... 
akak aku tepon ajak pergi event tupperware.... jangan tak percaya yer.. i ahli tupperware
act aku tak pernah lagi join apa-apa event tupperware nie..
almaklum laa kan.. i kan ada anak kocik... jadi rasanya tak berapa nak sesuai laa kan..
nak pergi tempat-tempat gitu.. dan lagi.. aku nak tinggalkan dengan saper
laki i kan workholic..

memula tu aku cam berat hati gilaa nak pergi
ko.. aku malas nak bawak budak-budak nie..
Rimas hokayyy
kang aku meroyan plak dekat tengah jalan dengan perangai bdk-bdk nie
tapi disebabkan event nie dekat hotel OU.. maka hati aku melonjak lerrr.. kikikikiki..
#maktakpernahjejak OU hokaaayyy..
kah..kah..kah..

maka mencari jalan untuk kesana jugakk
setelah berbincang punya bincang dengan apak dorang..
akhirnyaa green light hokayyy
kebetulan plak kalau nak bawak cik hannah kepink kepink
tak bleh.. sebab cik kepink kepink
domam.. maka bdk-bdk dijaga oleh apak dorang yang mithali..
i love u laa B

akhirnyaaaaaa.. dapat gak aku jejak kaki dekat OU..
ambikk ko.. sekali 2 pasang kasut aku shopping hokaaayy
kenangan first time jejak OU..



sebenor-benornya
tak ada yang best pun..event tu
cuma kebetulan akak aku naik jadi director tu yang kengkonon bagi support tu.
kikikiki
dan yang pentingggggggggggggg... dapat tupperware freee hokayy
saper nak bagi kan..




Tiada ulasan: