Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 8 Jun 2011

::... CIK HANNAH SAKIT VONTOT..::

ok... buku novel tu .. aku lom jumpa lagi..
dan macam-macam orang bagi pendapat dekat aku...
suruh baca dekat online ajer... alowwwww.. tak best ler baca online tak feel langsung..
kannnnnn...
tak kisah laaaa.... nanti akan diusahakan jugak untuk beli novel nie..

wokeiii hari nie nak citer pasal cik hannah....
opsssss sebelum tu....
HAPPY BIRTHDAY untuk AKU.....
gambar celebrate nan ado.. sebab TAK CELEBRATE langsung hokaaayyyyyyy
tak kisah laaa tu... malas nak layan emosi...... dah tua.... kannnnnn....kikikiki

continue citer cik hannah.....
cik hannah  demam ler.. selalu demam paling lama pun 3 hari..
tapi nie dah dekat seminggu .. bukan takat demam ajer.... pakej dengan selsema dan batuk...
dan yang palingg haru..... SAKIT VONTOT ( MATA ).....


cian anak aku....

dah pergi klinik 2 kali dah.. sampai kena ambik darah.. sebab doc takut denggi..
tapi result darah normal.... doc tak bagi hantar ke nursery... so ummi dengan babah dia kena bergilir-gilir ler jaganyaaa... sib baik jugak ler apak dia setuju dengan sistem nie.. kikikiki.. sayang anak laa katakan....
harap-harap cepat ler sembuh cik hannah oiii.. tak larat ummi kamu nie nengok kamu asyik dok merenggek + nak berkepit ajer....



manja.. asyik nak berkepit ajer dengan apaknyaa...

 

Tiada ulasan: