Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 22 Mei 2011

::.... BIOR LAMBAT ASAL ADOOO..::

Hari nie ... mak budak nie rajin..
rajin mengemas... rajin melipat kain...rajin masak... rajin mengutip kain baju masuk mesin..
dan ...hok yang palingggggg pentinggggggggggg
RAJIN MENGUPDATE BLOG..

Pendek kata..
AKU SEORANGGGG YANGG RAJINNNNN..
hak..hak..hak..

kepada yang 'LOYA'.. silakan muntah,
jangan di tahan 'LOYA; tu.. nanti bau busuk.. kah,..kah..kah..kah..

wokeiiii nie nak tayang citer sabtu dan ahad
bukan bagusss dan happening sangat pun citer nie.
tapi sesajer nak citer .. biasak laaa kan.. dah kata.. MAKCIK KEPOCHI 'CNN'
citer apa pun nak citer
KANNNN..


semalam MAK BONDA datang
maka... makcik kepochi dengan kaum kerabat..
meraikan ler kedatangan MAK BONDA

bawak makan-makan..
bawak jalan-jalan..
bawah shopping-shopping..

di sebab kan masa MOTHER DAY's haritu..
tak celeberate..
dah kebetulan plak MAK BONDA ada nie..
maka makcik kepochi.. sepakat dengan kaum kerabat yang ada
selongkar-selongkar duit yang ada dalam beg yang tak berapa nak adoooo..
nak beli KEK..

biasa laaa kan..
asal celeberate ajer mesti kena beli KEK..
FELIK kan...
..

bila birthday ...............kek..
anniversary pun.. kek...
sambut segala benda semuaaanyyyaaaa KEK...
ahhhh lantokk ler ajer kannn.. dah itu ajer konsep nyaaaaa

 

ucapan yang palingggg aku soookaaaa


minah kepochi tumpang publisiti.. pinjam kejap yer makkk..!!!!


Mak dan KAMI JUGA.. ngeee...



      sokaaaa..

2 ulasan:

ZanaNordin berkata...

kamu makin slim ler kak shima oittttttt

Shima Md. Zahar berkata...

zanna...
slim kesan lepas sakit haritu... tapi nie dah naik balik beratnyaa.. payah tul laa nak maintain....