Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 23 Januari 2011

::..TAK BLEH DIHARAP BETUiii..::


"TUNGGU K'TAH.. ABANG DATANG NIE"

kalau korang nak tau itu laa ayat seleman aiman .. kalau aku  suruh tolong tengok kan kaysah..
itu lah ayat yang selalu dia cakap..
tapi yang aku gerammm kan... dok laaaaa ulang..
"tunggu k'tah.. abang datang nie"
tapi dia tak pergi-pergi tengok pun.. dok lagi mengadap TV..
adddduuuuaaaaiiiii

Bila
Suara mak dia dah naik high volume...
dengan hentakan kaki memberontak pergi tengok...
pastu.. tak sampai 3 saat
cakap balik kat aku..

"ummi kaysah nak 'tetek'.. man boleh tengok ajer... man mana ada tetek nak bagi susu"

isssshhhh gerammm betul tau dengan budak nie.. ada aje dia punyaaa alasan
kerja sehari-hari dia.. bergaduh dengan ummi dia rebut remote astro..
channel asyik laaa kartun..kartunn..kartun..





4 ulasan:

sweet^eLsA berkata...

hahahha....pandai anak ko yer....kekecik lagi dah banyak citer nyer

munn berkata...

best kan layan budak2 ni..
nak iklan skit...buy PB get free COACH...

mysha berkata...

hehehe aKak nasib bek dIa ada jawApan...

waLaupun Jawapan sTanDArd tp stIll nmPk mcM caRing2 gitew ekekeke

Ruziawati Bukhari berkata...

ma.. t suka tgk gmbr ni taw! kasih seorang abang.. bagos jawapan aiman.. hahaah. marah mama dia dibuatnya.. grrrr!! hehe