Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 28 Oktober 2010

:..PUDING TRIFFLE::

nampak menyelerakan tak?..
semalam kerajinan melanda jiwa , bila hati meruntun hiba..
hahahahahhaha.. ayat tak bleh blah..
apa kena mengena benda alah di atas dengan jiwa yang meruntun..

kejadian malam semalam..
lepas balik dari tak bleh buat scan tu..
terusss ke kedai .. beli segala keperluan..
maka terhasil laaa ini
PUDING TRIFFLE..

dah lama terliur masa tengok blog neenaanuar
sangat terliurrr ok..

SANGAT SEDAP DAN YANG PALINGGG PENTINGG TAK MANIS.. 
I LIKEEEE ... EUWWWWW


5 ulasan:

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

pepagi aku dah jamu ngan puding triffle kat blog ko nie kak

sedappp arrrr..
nak try arr nanti

NeenaAnuar berkata...

hehehee... sian akak sampai terliur yer... cantik trifle akak... neena pun nak cuba lepas nie bubuh mix fruit pulak! :D

Shima Md. Zahar berkata...

neena..

a-ahh. masa neena tunjuk demo tu dah meleleh air liur akak tau..tu yang akak try tu.. lagi satu akak suka resepi neena sebab tak manis..

nnt ader resepi lagi.. syer ek.. hehehe

Shima Md. Zahar berkata...

zanna..

yummy.. sedapp .. jemput..jemput.. sila..sila.. heheheh

Fieza79 berkata...

sedappp...nk cuba lahh...