Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 8 November 2009

::.. FiRsT TiMe TeNgOk TeaTeR..::


7 November 2009 Sabtu... - terpancar kegembiraan di wajah seorang ibu apabila beliau berjaya mendapat keizinan untuk meloloskan diri beliau dari suami dan anak-anaknya untuk menonton Teater. Ini lah pertama kali beliau dapat menonton teater dengan belas ikhsan dari kakak nya....
hahahahahahahhahahahahahha................aku poyosssssss.............tapi sememangnyaa hari sabtu tu aku gumbira gilaaa.. bila en.din mengizinkan aku g tengok teater.. inilah teater pertama yang aku tengok.. CUCI THE MUSICAL.............................. oh yer lupa plak.. Tiket... aku tak bayor pun.. semuanya belas ikhsan dari kakak aku... saper lagi kalau bukan kak ina...(cik wanie dan cik wan sila jelous yer) ..
masa kak ina offer aku tu.. aku cam..'eh bleh ker aku pergi nie'.. tapi bila aku psiko en.din sikit.. terus dia cam ... ermmm OK.. hahahhaahhaha seriusss aku happy..... nie kira firt time aku menjejak kan kaki di Istana Budaya dan First time jugak aku tengok teater...
seriusss weeeiii memang happening citer CUCI nie.. aku nie dari start dorang kuar.. aku asyik laaa tergelak..... kak ina leh plak tanya aku.. "kelakar ker'... isshhhhh tak meghayati langsung..... AC paling lawak aku rasa... actually aku nak citer tapi aku tak tau nak citer camana..... sebab aku rasa keseronokan aku tonton teater CUCI nie tak bleh di luahkan dengan kata-kata... sebaliknyaa korang pergi laa tengok.. (tapi dah habis pun)






inilah TOKEI yang belanja aku tengok teater tu sit VIP lagi...



time dah habis .. tengok laa panjang gila orang beratur nak bersalam dan autograf



kami yang sedang sabar menanti untuk autograf

Vanida Imran yang sangat Cantik

kak adibah Nor yang happening

aku pun ader gak.. dalam banyak-banyak artis... aku nak bergambar dengan adibah nor sahaja.. sebab aku suka suara dia....


1 ulasan:

ejea aziz berkata...

huhuhuu..aku 1st time tgk kt IB jgk..teater musical apa tah..dr London..best jgk tu pn sbb kham ajak aku coz dia dpt tiket free...huhuhuh...
lawa ek vanida..makin lama makin lawa kn dia..bestnye dpt seat VIP tu...