Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 24 November 2009

::... BaNJiR LaGi KeR..::



erm... camner nak balik KELANTAN nie.... risau gilaaa aku dibuatnyaa.. dah semua jalan naik air... nak lalu mana.... niat hati aku nie.... plan nak balik ikut tepi pantai terengganu.. kengkonon nak feeling-feeling romantik.. sekali... TERENGGANU naik air jugak...... nak lalu GUA MUSANG... weiii aku seram gilaa.. nak lagi musim hujan cam gini... aku paling takut TANAH RUNTUH......

Semalam masa dekat opis aku tepon ler En.Din.. tanya En.Din nak balik cam ner....... nak tau tak.. aku dengan suara yang serius... dan dengan perasaan yang tak keruan... tetiba ayat yang keluar dari mulut dia..... KITA BALIK NAIK RAKIT....... haaaaaa.. .. gerammmmm nyaaaa ku.... time tu rasa cam nak..... tuttttttt..tuttttt .. ajer dia tau.. sib baik jauh..
Aku tak kisah ler sangat kan.. balik ker.. tak balik ker.... aku memang tak kisah.. sebabnyaa aku lagi suka... ... tapi yang aku KESAH kan sekarang nie dekat En.Din aku tu.. dah SATU TAHUN tak jumpa MEK dengan AYOH dia... tu pun bila aku tanya nak balik cam ner.. dia leh cakap... HARI NIE KITA OPERASI BUAT RAKIT... haaaa cam ner tu...... yang aku risau sangat tu... nak NAIK RAKIT!!!!.. kot kalau badan bini dia nie cam papan lapis ok gak ler.. nie dah macam baby bear.... nak lagi tambah dengan si haziq tu... aku rasa tang sampai kelantan lagi.... DENGAN RAKIT.. DENGAN AKU.. DENGAN HAZIQ .. DAN DENGAN DIA SEKALI..... TERBALIK.....
Tapi yang pasti... balik tetap balik... sebab kata En.Din lagi.. air banjir tu.. akan mengalir bukannnya bertakung..... dan aku nie... tak packing lagi baju-baju semua..... uihhhhhh.....

nie muka sedih .. atau muka bengang

3 ulasan:

ejea aziz berkata...

ma...watie blk mlm ni...member husband dia blk smlm ckp blh jln je..so xde hal kot kalau ko blk pn..mtk2 xde problem apa2 la..

Emy Omar berkata...

shima sian kita tgk rupa cik Din tu..sedih benor gamaknye tak dapat kelik kelate ye..apa2 pun jaga diri..baik2 time2 banjir ni

ai berkata...

Ekekekeke...selamat wei! tak banjir pon.. (^_^)