Nuffnang

Nuffnang

Ahad, 9 Ogos 2009

:..ShoPPiNg..::


yuhuuu... salam bersiaran kembali cik bedah di ruangan blog nie... banyak hari gak cik bedah tak mengupdate Blog cik bedah nie.. bukan apa... cik bedah tak berapa nak ader idea laa plak akhir-akhir nie.. kengkonon dulu beli lappy nak jadi blogger tegar.. tapi.. ermmmm biasa laa hangat-hangat t%#k ayam ajer kan.... haaa gitu......

ermmm.... laporan hari nie.. haaaaa... pagi tadi lepas en.din balik... cik bedah cam biasa buatkan sarapan.. a'a sarapan... pagi nie cik bedah hidangkan 'Nasi Goreng Kampung'... lama betul cik bedah tak goreng nasi... sesekali tu sedap gak ek.....


dan lepas bersarapan... cik bedah anak-beranak bersiap-siap.... nak kemana?... haaaaa hari nie.. adalah hari untuk SHOPPPIINNNGGGGGG....... cik bedah suka no kalau en.din bersuara.. "JOM G BELI BAJU RAYA..".. haaa cik bedah apa lagi... dalam kepala nie.. dok berputar- putar laa nak beli macam-macam kan..... haaaa dah kita berbalik pasal tadi... kali nie cik bedah pergi dengan LRT...... motif nya ialah sebab kengkonon nak seronok kan anak-anak tu... lagi pun si kecik tu sememangnya tidak pernah lagi cik bedah bawak naik LRT nie.... kira nie first time untuk dia laa.. beberapa kali untuk si haziq.. dan berpuluh kali untuk en.din.. dan beratus kali untuk cik bedah.... amboiii statement kan... ayat berlagak ker?..... ehhh tak dek maknanyaaaaaa ......uiihhh bukan main seronok lagi si aiman tu.. almaklumlaa first time.... excited terlebih laaa kan.... dalam LRT tu.. mulut tak berhenti langsung.... bercakap ajer.. yer lee.. suka lee tu..





masuk ajer SOGO.. mata cik bedah dah berpinar... pala otak dok berkira... mana tak nyaa.. SALE.. macam-macam ada....... uiiihhhh kalau laaaa cik bedah nie banyak duit rasa nya semua cik bedah nak beli..... haisssshhhhhhhhhh itu namanya membazir laa plak kan........ dah hentikan angan-angan cik bedah tu....... uiihhh ramai gilaa orang kat SOGO hari nie... ermmmm misi pertama cari baju untuk budak-budak dulu.... dah habis bayor.. misi baju bapak lak.......... tapi sambil tu... cik bedah tak lepas kan peluang... misi baju cik bedah harus laa ader kan...... ambik-ambik longgok depan cashier.... pastu CABUUUTTTTTTTT... hehehheheh.. sebab en.din BAYOR.. heheheheehheh....... pastu akhir sekali... misi cari beg cik bedah....... habis misi semua.... perut udoh lapor... kitaaa makan dulu... ermmmmm lama betul tak makan KYROS KEBAB.. yummyyyyy...


aiman dah boring....


sekian.. laporan dari Cik bedah.....mata teman udah tak leh nak bukak.. dah macam apa ghoper teman nie....ZzzzzzzzZZZZZZZZzzz

2 ulasan:

ejea aziz berkata...

waaaaa shoppingggg ko...syoknye..amik2 longgok kn..byk tu..hehehe...ooo aiman br naik train la yea...alahai bila nk bwk cha lg..nampak je train lalu..terjerit ckp dia dh naik..tanya nak naik lg ke..cpt2 angguk...
tunjukler beg baru itew...nk tgk..

miesha berkata...

salam.
kesiannyer si adik tuuu..tertidooo sampai tercium kaki si abang lakk...