Nuffnang

Nuffnang

Selasa, 14 Julai 2009

:.. DeMaM La PlaK.::

aiiii.. dah dekat seminggu blog aku nie bersawang... weiii aku demam laaa plak.... hari sabtu lepas tournament bowling.. badan aku dah rasa seram sejuk.. En.Din malam tu lagi dah panas badan dia... termasuk laa 2 hero aku tu...tapi malam tu kitaorang keluar gak gi makan dekat bangi.. esoknyaaa... ahad... pala aku dah semacam... .. semalam g klinik.... dah laa kepala panas... sekali check darah aku naik laa plak.... isshhh gerun tul.. nie pun pala rasa pening lagi.. tapi ader sikit kebah laaa... alhamdullilah.. semalam En.Din teman kan dekat rumah.. dan hari nie.. tinggal laa aku anak-banak......

3 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

kak
rajin2 makan ubat k

♥ aimi @ kamalina ♥ berkata...

get well soon...jgn "culas" mkn ubat..

MaDiHa berkata...

skrg ni musim demam agaknya.. anak2 akak haziq ngan alin tu badan pun dedor2 jer..
amboii sakan berFB yer.. tp akak tak tau apa kebenda FB tu.. kih kih kih.. tp mesti syokkan sampai boleh layan ke tengah2 mlm.. hehehe...
akak lama tak wt kek.. kalau buat mesti tak abis punya sbb hubby tak suka.. anak2 pun jenis tak reti mkn ulang2.. so kalau buat mesti kena agih2 kat jiran2 & pengasuh.. hehe..
p/s: dah nampak dah cendol durian beraiskrim tuu.. mmg yummy!!

re: suami kita ni mmg tekak nasi.. hehehe.. tp skrg ni kdg tu akak ajar2 gak suami tu mkn benda lain selain nasi.. boring gak asyik kena masak nasi & lauk jer sampai takde idea nak masak lauk apa.. dah boleh dah sket2 dia mkn selain nasi.. hehe..