Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 31 Julai 2009

::.. BiLa CiK BeDaH TeRJeBaK..::

a'a ko cik bedah sekarang nie udah terjebak.... sebelum nie cik bedah pernah ler mengeluarkan statement-statement kengkononnyaa cik bedah tak kan pakai benda alah tu.. yer ler time tu cik bedah rasa cam tak berapa nak sesuai dengan muka cik bedah yang boolat .. lemak..lagi gebus nie.... asal cik bedah teringin nengok orang pakai... atenye.. laki cik bedah pun tak berapa nak setuju kalau nengok kan muka cik bedah pakai benda alah tu... di sebabkan itu ler,... cik bedah telah pendam ler hasrat cik bedah tu .. sampai sanggup keluarkan statement tak nak ler pakai benda alah tu.. nampak no cik bedah nie dah tua bebenor.. (itu kan ayat nak cover keinginan nak pakai... jangan tak tau)......

lepeh tu .. nie cik bedah nak citer lagi... ader ler satu hari tu,... akak cik bedah nie ajak cik bedah kuar makan tengahari dengan dia.... ooooo cik bedah paling suka keluar dengan akak cik bedah tu... mana tak suka kan.. kalau dah berambik.. lagi berantor.. nak lagi... makan minum semua free.. dia ler yang bayor kalau cik bedah kuar dengan dia kan.. untung gak cik bedah rasa jadi adik dia... makan atenye semuanya free... .. haaaaaa lepas makan-makan tu.. tetibaa ler plak akak cik bedah tu mengajak cik bedah pergi nengok benda alah nie... dah cik bedah menumpang kereta dia... maka nya sudah semestinyaa cik bedah FOLLOW.. bak kata abang SY.. I FoLLoW.. tempat nyaa di HAJABA.. ehhh bukan Al-Jabar tu tau… nie HAJABA… haa dekat sini.. ader jual sama sebijik macam dekat ARIANI…. Tapi rege dia tak ler mahal bebenor cam dekat ARIANI tu… ooopppsssss lupaa laa plak cik bedah nak bagi tau benda apa ek.. benda tu TUDUNG.. Tudung yang ala-ala IKIN tu ler… tapi kan… sekali cik bedah acu,cuba ,try, test dekat Hajaba tu.. cik bedah terus jatuh cintaaa nak pakai tudung cam gitu… haaa koo sekali cik bedah ambik sampai 3 helai.. tapi yang 2 helai tu kira cam tudung Siti… tapi kat situ panggil Siti Hajaba… seriuss….. cik bedah nak bagi tau.. bila pakai tudung kat Hajaba nie.. rasa elok ajer.. sesuai ajer.. itu pandangan cik bedah laa yer… mata orang yang menengok cik bedah.. idok ler cik bedah dapat baca hati mike semua yer….. nak lagi hari nie cik bedah terjebak lagi.. terbang lagi duit cik bedah haaa.. sekali lagi 2 helai cik bedah ambik….


Moral of the story kannn… tak kenal maka tak cinta.. tak cuba tak tau… yang paling penting… haaaa sekali terjebak.. haaaaa cik bedah jawab laa sendiri kannnn………

2 ulasan:

Emy Omar berkata...

Nanti boleh beli lagi buat koleksi shima

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

weeihhhh
aku bukan nak cakap apa laaaa...
aku pon baru terjebak ngan tudung nie... selaki amik 3 trus..
makcik aku la punya pasal..
dia menjual..
mcm seswai plak
hubby dok kekutuk..
"ayang kata arituh tanak pakai.."
"arituh g bandung kan banyak je tudung nie .. napa tak beli.."

hihihih

betoll betioll..
tak kenal maka tak cinta!!!!!

hihihihihi

senang pakai tuding nie
sauk ajeee