Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 17 Jun 2009

::... PatRioTik BeTuL...::

Now... baru laa ok sikit pala aku nie.... entah laaa aku pun tak tau naper.. pala aku nie asyik pening-pening ajer akhir-akhir nie..... nak kata aku pregnant.. tak laaa plak... dah 3 kali aku chek... kosong ajer...... nak kata high blood preasure pun tak gak.. aku check normal... haaaaiiii apa laaaaaa penyakit nie.... nie bukan penyakit aku sajer-sajer nak mintak tau.... erk.. ader ke penyakit yang sasajer nak mintak... itu namanya Cari Penyakit Namanyaaakannn........ entah laaa kalau ader orang yang nak mempertikaikan yang aku nie asyik SAKIT ajer dan aku asyik CUTI ajer kan...... aku tak mintak punnnn...........

dah lama aku nak tepek gambar 2 hero aku nie... tapi ader ajer masalahnya.... gambar masa G langkawi pun aku tak tepek lagi.. tunggu laaa walaupun citer tu telah BASI.... huhuhuuh.... nie ader laa beberapa keping gambar yang sempat aku snap masa ker TUGU NEGARA.. haa! naper terkejut ker.... tu laa kan... nie kira layan En.Din punya kemahuan laaa... hari tu dia kata tak puas pergi TUGU tu.... so sebagai kenangan kedua kalinya... aku snap laa beberapa keping yang sempat...... Patriotik Ker?...





2 ulasan:

ejea aziz berkata...

lama sgt2 x pegi Tugu negara nih..time kecik2 je abah aku bawak...
cpt la update langkawi...tingin nk tgk pics kt sane...

ai berkata...

Elok apa gi sana. Aku lom penah lagi angkut anak2 aku gi situ. Nak le bawak dowang nnt..he he he