Nuffnang

Nuffnang

Khamis, 18 Jun 2009

::.. BaNJe DePa MaKaN..::

Uihhhhh.. panaas..panas....panas... tetiba lak panas kan... bukan duduk luar pun dalam office dengan aircond pastu siap pasang kipas lagi takkan panas lagi kan... hahahahhahahaha....... nie kira gambar panas lagi nie.. kejadian berlaku pada hari nie... pada tengahari nie dan pada waktu makan tadi.........
erm.........tadi aku ajak lieya , aida.. dan jugak nora makan di Bayou....... aku belanja...... haaa naper aku belanjar dorang?... heheheheheheheh kebetulan Allah turun rezeki dekat aku lebih sikit bulan nie... untuk menyuci kan hati aku nie.. makanya.. aku belanja laaa dorang makan.... syiokkk oooo makan dekat Bayou nie.. nie kira percubaan kitaorang yang kedua kalinya makan dekat sini.. not bad.. Memang sedap... kalau masuk memang tak rugi duit laa kan.... so saksikanlah.... kitaorang punya menu ek...... errrrmmm slurrrrrrppppppppp yummmmmyyyyyyyyy

tuan punya blog dengan cik lieya yang voque

aida dgn nora... dorang nie kitaorang panggil "BODY and SHADOW".. kemana-mana mesti berdua..

aku minat gila dengan lampu-lampu dekat sini.. tenang ajer..

nie nama dia apa entah.. toast with garlic.. rasanya laa.. sedap...

nie yang aku order.... classic burger.. uihhhh tak sampai separuh .. perut dah ketat.. kenyang gilaa.. roti dia punya laa tebal.....

8 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

thanks kak yeak..semoga akak dimurahkan rezeki lagi ....amin....

mmg full pun, baru makan sikit dah kenyang...last2 tapau kan hik hik hik

Akupuntaktau berkata...

Kak shimaa bile nk banje sy plak? hehe

♥ aimi @ kamalina ♥ berkata...

amboi..pagi2 dah hidang dgn burger ni....sodap tu!!! bila nak belanja org jauh lak ni?? hehehe...

ai berkata...

OOOooooooiii!!!! Apesal kau tak ajak aku wei??? sob sob sob :(

ILA berkata...

kak shima nati belanja kitaorg plak ya..jgn lupa dtg bangi kedai lesung mas tuee..ari jumaat rasmi..huhuhu..kitaorg baru jejak kaki pada 17/6/09 aritu..hasil peninggalan mereka..hehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ berkata...

bila nk belanja kita plak ni.. hehehhe

murah rezekikan kalau kita selalu belanja orang..lenkali orang plak belanja kita

tengok muka shima ni dah nampak slim jer.

p/s please vote 4 emily B0032 untuki contest aksi menarik bb tido. blog tengok di blog kita yer

miMiE aZim@Sk ^V^ berkata...

weihh pasal pa tak pelawa aku.. huhuhuhuhuhu kat mana weih tempat nieh.. bagi tau aku weihh.. teponn tepon....

Big Mamma Bukhari berkata...

salam shima..
murah rezeki shima.. banje depa semua makan..
ari tu dahlah bagi present pada t.. tq so much.. semoga terus murah rezeki u dear..
keje baik2.. take care ok? tak sabar2 nak tgk gambar2 u kat langkawi ari tu.. mesti enjoy kat sanakan?? :-)