Nuffnang

Nuffnang

Rabu, 13 Mei 2009

::... KeNDuRi KaWiN @ KeNDuRi PoToNG JaMBuL..::





AWASSSS... ENTRY INI AKAN MENGILA DENGAN PICCAS... HARAP JANGAN TERMUN....

nie kira citer lama.... disebabkan tak ader masa ... citer nie terpaksa ditangguhkan dulu... nie citer masa abang aku buat kenduri untuk baby baru dia tu.. saper lagi kalau bukan si Hannan Aisyah........ Hannan lagi........ itu ayat si haziq.... "ummi nie asyik hannan ajer....."..... uik jelous ker kan.... gitu... kalau budak aiman tu.. dia tak jelous laa plak... tapi kalau dengan baby yang lain.. uihhh jangan harap laa aku leh nak dukung... di tepuknya 'pungkok' aku nie....


tapi kira dasyat gak laaa.. aiii mentang-mentang laa dapat fisrt baby girl... majlis nya macam dah buat kenduri kawin laa plak kan....... (adakah itu ayat jelous) dua hari ko majlis berlangsung.... malam sabtu tu.. kira majlis tahlil dan bacaan doa selamat dan ahad nya plak.... majlis potong jambul....... tetamu masa hari ahad tu ajer ada laa dekat 200 orang .... kira meriah gak laaa.... so saksikan laahhhhh piccas disekitar majlis nie..... dan menu hari tu adalah nasi minyak.. ayam masak merah.. rendang daging..dalca .. buah-buahan dan kuih-kuihan........


PICCAS HARI SABTU





KEK COKLAT KU.... YUMMMMM

MENU MALAM YANG RINGKAS


TUAN TANAH






PICCAS SEKITAR HARI AHAD




dah lama aku tak tepek piccas aiman


wajah kesayangan hamba







mama hannan dan kembarnya


piccas aku dengan hannan haruslah ada kan
...
mak aku!!!!









piccas terselit.....


aku dapat award dari member induksi ku.. .IZA KASMIZA KASMIJAN .... kepada pengunjung blog aku nie... sila laaa ambik dan tepek dekat blog/FP korang ek.... orang memberi kita merasa... sebab mak aku kata... kita kena sentiasa buat baik dengan orang disekeliling kita.... "yer mak akan orang ingat segala nasihat mak pada orang tu..."

9 ulasan:

ejea aziz berkata...

ma...
cantik ko snap pics seme..ada seni, gaya , mutu keunggulan..ekeke..serious cun...
umah abg ko pn cun jgk...cun sgt2...untung la si hannan..sambut bak tuan puteri yea...patutla si haziq jeles ...
ok..aku amik k

Big Mamma Bukhari berkata...

salam shima..
happy mother's day..
meriahnya kenduri...
cantiknya rumah tuan punya tanah tu.. betul2 gaya terkini.. sungguh selesa.. terleka t menatap susun atur rumah.. cantik.. i like!!
anak sedara u tu.. geram tengok.. comel sangat!!
t bw balik award tu ok?
:-)
tq...

YUZIE AMIR berkata...

eii mama hannan to muka sebijik fotostet twin dia nooo...
meriahnya majlis..mama hannan ada gak jemput tapi masa tu haziq dah start demam tak dpt le pegi.
Ehh tv lcd tu baru lagi kah?rasa2 masa pi aritu blom ada kan?

♥ aimi @ kamalina ♥ berkata...

shima...sapa yg snap gambar yg melalui celah2 bunga tu??? lawala..unik je... tu awak snap sndiri ke?? cam pro la pulak... wah..skarang sudah pro buat choc cake..nampak yummy tu...

neezareef berkata...

nk kek coklat!

cantik gambo yg 1st tu..disebalik oked

MaDiHa berkata...

anak sedara shima ke tu? comey sgt.. bila shima lak nak tambah lagi? kot2 dpt baby girl lak lepas nih? hehehe..

~~ciklinn~~ berkata...

wahhh cun melecun ha gamabr......
owh hannan ni anak buah awak yerk...

sblm mmg dah tgok dah gamabr sicomel ni kat beatkid tu.......cantik2 sgt2 gamabr2 diorgkan...

en_me berkata...

chomeyynyerr..

ai berkata...

canteknye rumah hanan.. :)