Nuffnang

Nuffnang

Jumaat, 22 Mei 2009

::... FuhhhhhhhhhhhhhhhFuHHHHHHHHHH..::

fuhhhhhhhfuhhhhhfuhhhhfuhhhhfuhhhhfuhhhhfuuhhhfuhhhfuhhhhfuuhh
fuhhfuufhhhfuffffhhhhhffffffuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhffffuuhhhh
hikhikhikhikhikhikhihik.....
jangan salah faham plak.... aku bukan tengah menjampi tau............
tapi aku tengah dok sapu sawang..... banyak tulll sawang dah haaaaaa........
lama betul aku tak kemas blog aku nie.......
aku tak sihat laaa....... GASTRIK telah datang kembali... menjenggah kawan lama........ maka nya... aku telah mendapat 2 hari MC... sakit kali nie.. uiiiii makkk aiiiii sakit gilaaa. sampai nak makan pun tak bleh.. kalau masuk ajer makanan gerenti perut aku bertambah sakit dan aku akan muntah........... so aku kini telah kembali berkawan baik dengan NASI... tapi bukan nasi biasa.. aku hanya bleh telan nasi bubur ajer.... tanpa lauk pauk yang enak.. cuma bubur dan garam sahaja............. MESTI PELIK KAN.... BADAN GOMOK PUN LEH KENA GASTRIK..... huhuhuuuh.........................................
aku banyak citer tau.. tapi lom ader kesempatan lagi.... nanti laa ek... bilaa aku senang kang aku tempek citer aku...

6 ulasan:

♥ aimi @ kamalina ♥ berkata...

alahai..gastrik ke shima... siannya awak... semoga cepat sembuh... saya tak tau la gestrk ni camna sebab tak pernah kena..tau bende tu sakit perut je..

neezareef berkata...

org gastrik ni x leh skip meal kan..klu skip je menjadik la

Zanna_MamaBatrice berkata...

ko ada gastrik erk kak
alahai sian nyer ko..
sure sakit giler kan kak

zana x pernah ada or kena gastrik...hik hik hik

boss aku ada gatrik kak...tp...org gastrik nie x leh amik susu erk kak....ke aku yg confuse nie

akubye berkata...

Sakit tak kenal mangso... awal plak dia menyerang.. spatutnye bulan poso sok baru ngam.. ahaks!!!

MaDiHaA berkata...

sapa kata org gemuk tak kena gastrik?? akak pun dah beberapa kali kena gastrik tauu.. kalau akak kena sampai guling2.. pusing kiri salah, pusing kanan salah... muntah pun ye jugak.. eiii.. mmg ngeri kalau kena.. pasal tu skrg ni akak jaga makan.. takut perut masuk angin kalau dah kena gastrik mmg teruk sgt2.. serik dah rasanya..

re: t.kasihlah sudi cuba semua resepi2 akak tu... tp mungkin tak semua sedap kann.. akak sekadar berkongsi ajer.. sedap atau tak.. terpulang pd citarasa sendiri.. hehehe.. bak kata omputeh.. try on your own risk... kalau tak sedap.. masuk cik tong la jawabnyerr.. huhuu...

ai berkata...

La...kene gastrik pulak dah..isk! elok2 la kau jaga makan kau tu shima oii..cepat2 sembuh tau..

~wei, kau mmg jahat tau. gigih nk dapat nama sensorang masak kek ceklat sedap. tp best gak idea kau tu..kahhhhhhhhhhh