Nuffnang

Nuffnang

Isnin, 6 April 2009

::... BiRthDaY IcHa..::

haaaa... ini lah citer aku hari sabtu tu....... apa!!!!! kenapa aku bekukan dulu citer nie?.............. nak tau ker apa kes nya...........?.. kesnyaaa.. sebab aku tunggu tuan rumah email kan gambar-gambar nie dekat aku.... lagi satu sebabnya SEGAN.... nak berposing dekat rumah EJEA.. nanti kang orang kata aku lak yang lelebih plak kan... heheheheheheh.. tapi ader gak laa sekeping.. dua.. gambar yang aku beraksi gak.... huhuhuhuuhuhu.. aku tunggu gambar-gambar nie sebab... guna SLR ko....... dan tema pada petang tu ialah.. RED & BLACK
tu dia... dah cam VVIP lak aku rasa... macam lalu dekat RED CARPET.. sempat lagi tu Mie... ambik gambar aku.. hehehehhe.. MAK suka Ko.... hahahahhahahaaaa....................................

aku sampai dalam pukul 5:30 petang cam gitu... ejea buat birthday party nie lepas asar.. so rasa cam ngam-ngam laaa kan......

yer... inilah dia acara LAGA-BERLAGA.... hehehehee....... masa aku sampai nie orang dah ramai.. tapi kira ok laaaa... makanan lak .... satey ada.... nasi tomato ada ( aku rasa laa)... mee hoon goreng ada... ishhhh kira macam -macam ada laaaa... tak sia-sia laaa aku kosongkan perut aku dan angkatan bala tentera aku hari tu... hehehehheheeee.........

birthday girl yang direbutkan oleh mak-mak budak.... mesti icha cakap....."ishhhhhh rimas laa aku dengan makcik-makcik nie..".. hhehehehehehe

masa nie aiman dah mengedik sikit... sesuka hati dia ajer nak duduk atas saper pun.... selalunya dengan orang tak mau.... kali nie.. bukan main lagi dia.....
'sorry laaa ejea.. habih rumah ko anak aku menyeludup.... dia buat rumah ko tu macam rumah dia plak...'....


nengok laa tu anak jantan aku ker tu........

Yer.... nie lah sessi suai kenal aiman dan Icha... hehehehehee.. aku suka pic nie.. nampak sangat KEGATALAN anak Jantan aku nie....

nie lah BIRTHDAY GIRL... NUR ALISYA FATIN...... kiut... icha nie.....

masa kejadian potong-potong kek nie.. sebenarnya aku tak ader di tempat kejadian.. aku terlewat 5 minit..... bukan terlewat .. tapi aku sengaja lewat kan.... hahahhaa.. SORRY EJEA.. aku segan laaaa......... nie kiranya Pic ehsan dari tuan rumah.. aku nompang ajer publish kan dekat blog aku... kira HALAL laaaa...

kejadian ini samer dengan kejadian diatas yer.....
ini lah antara pic-pic yang sempat aku mengedik

nie kira kawan-kawan masa zaman sekolah dulu.. ejea nie aku kawan dengan dia dari form 1 lagi... yang azliza tu .. aku satu kelas dengan dia masa form 4... banyak kenangan dengan dorang nie semua...

aku suka pic nie... nampak sungguh wajah-wajah keibuan pada wajah kitaorang kan... ahak's...
hahahahhahaa... aku suka pic yang nie gak.. actually hadiah tu aku yang bagi... dengan muka tak malunya aku suruh ejea.. snap pic nie.. sebab aku nak tau icha suka tak hadiah yang aku bagi tu....
hadiahnya ialah VAKUM........... haaaa. lepas nie tak yah laa mama icha nak vakum lagi.. icha leh tolong vakumkan rumah .. kan mama kan..................

haaaa.. gambar terakhir.... sempat gak laa aku curi gambar nie masa dekat rumah ejea.. aiman.. sesuka hati dia ajer.. melepak mana tempat yang dia suka..... masa dia duduk atas kerusi nie.. haaa jangan saper kacau... haziq pegang pun dia marah.......

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah aiman jumpe awek lame yeak....he he hehe jgn main kayu tige ngan zahra tau kih kih kih

meriah kan kak.....lagi satu suke lar tgk ko pakai baju merah tu...series nampak sangat dah kurus...menjadila kak diet ko ....

pic last ....kemain lagi aiman posing atas kusi bulu2 tuh....eh m mane haziq n babanye....mesti tgk syok layan perut tu yeak...seb baik maknye dlm misi diet lagi....he he he

Big Mamma Bukhari berkata...

shima.. t tgk u makin kurus arr!! :)
tq wishkan bday t ye! t amat2 menghargainya tau!! :-D
muah!!

yong ibu chem berkata...

happy belated bday icha!

hahahahaha paling tak tahan bila baca ayat akak.."kegatalan anak bujang ku!"

ewahhhhhh! copek lah akak bermenantu nanti!

ejea aziz berkata...

TQ TQ...
dtg memeriahkn majlis ku yg x seberapa tu...
wat entry ni lg..hehehe...
tp ko dtg kejap sgt..geram aku..